beantwoord

Waarom is dit topic verwijderd?

  • 11 april 2014
  • 2 reacties
  • 217 Bekeken

Reputatie 6
Badge +2
Bij het topic https://forum.ns.nl/de-trein-11/fout-aangepaste-dienstregeling-tussen-utrecht-centraal-tilburg-universiteit-1276 heeft de vragensteller (https://forum.ns.nl/members/jmulder6-1429) de vraag verwijderd nadat er al antwoorden gegeven waren. Vervolgens is een samenvatting van de vraag toegevoegd en heeft moderator Susan toch nog een antwoord toegevoegd. Waarom is het topic dan verwijderd?
icon

Beste antwoord door Anonymous 11 april 2014, 09:25

De vraagsteller heeft de inhoud van zijn vraag verwijderd, waardoor het voor niemand nog duidelijk zou zijn waar het over ging. Daarom hebben we het hele topic verwijderd. Dit topic heb ik verplaatst naar 'Off Topic'.Bekijk origineel

2 reacties

De vraagsteller heeft de inhoud van zijn vraag verwijderd, waardoor het voor niemand nog duidelijk zou zijn waar het over ging. Daarom hebben we het hele topic verwijderd. Dit topic heb ik verplaatst naar 'Off Topic'.

Het probleem van joris mulder was weliswaar niet letterlijk, maar toch voor 99% door diverse forumleden gereconstrueerd, zodat het duidelijk was waar de reactie betrekking op hadden.
Als je dan consequent bent moet je niet alleen dat topic maar ook die onbeleefde gebruiker verwijderen.
Nou ja, gebruiker, hij had niet eens het fatsoen om nader te reageren, maar haalde de inhoud van zijn topic weg. Had dus kennelijk geen behoefte aan dit forum en wilde alleen maar een binnenbrandje stichten.

Reageer