Waarom wordt op de website soms niet geattendeerd op belangrijke nieuwe informatie?

  • 21 May 2014
  • 4 reacties
  • 475 Bekeken

Reputatie 6
Badge +2
Het verbaast me dat zo'n nieuwe pagina als http://www.ns.nl/reizigers/ovchipkaart/campagnes/veelgestelde-vragen.html over allerlei veranderingen niet op de homepage wordt aangekondigd, en er ook geen rubriek "nieuws over vervoerbewijzen" of "nieuw op de website" is. Dat zou wel handig zijn.

4 reacties

Badge
Beste Dennis, dit wordt wel ruim gecommuniceerd en is ook goed te vinden in het nieuwscentrum op de website. Ook is hier op het forum een topic aan te maken. Ik denk dat onze klanten en reizigers het juist goed kunnen vinden.
Reputatie 6
Badge +2
Waar in het nieuwscentrum op de website staat dan iets over de informatie van http://www.ns.nl/reizigers/ovchipkaart/campagnes/veelgestelde-vragen.html (die ook eergisteren en gisteren in het nieuws is geweest)? Niet in bijvoorbeeld http://www.ns.nl/over-ns/nieuwscentrum/nieuwsberichten.

Ik vraag me ook af hoe de kranten het wisten, want er staat ook niets in http://www.ns.nl/over-ns/nieuwscentrum/persberichten.
In het nieuwscentrum staat het er inderdaad niet bij, ik zie het. Ik zal intern doorgeven dat dit wel als prettig zal worden ervaren.
Reputatie 6
Badge +2
Deze belangrijke pagina http://www.ns.nl/reizigers/ovchipkaart/campagnes/veelgestelde-vragen.html staat ook niet vermeld op http://www.ns.nl/sitemap en http://www.ns.nl/reizigers/ovchipkaart/vragen.

Reageer