Wat vinden jullie van Luisterruit?

  • 6 December 2017
  • 1 reactie
  • 147 Bekeken

Beste forumleden!
Onlangs hebben wij voor NS verschillende podcasts gemaakt. Dit zijn radiouitzendingen voor in de trein en te beluisteren zijn via de apps 'Podcasts' (iOS) of 'Stitcher' (Android).
Deze week hebben wij aflevering 4 'Zwaar Weer' gelanceerd.

Wij zijn erg benieuwd wat jullie hier van vinden, opmerkingen, kritiek of suggesties zijn van harte welkom. Vinden jullie de items interessant? En wat vind je van de afwisseling van onderwerpen? Hoe klinkt de stem van Thijs of wat zou in jou ogen de uitzending beter maken?

Luisteren kan via de volgende links:
https://itunes.apple.com/nl/podcast/luisterruit/id1292613902?mt=2
www.luisterruit.nl

We horen graag jullie feedback zodat wij Luisterruit kunnen blijven verbeteren!

Hartelijke groet,
Tom Loois ook namens Manon van Hoeckel

1 reactie

@Tom & Manon,
De website valt qua styling een beetje tegen, maar afgezien van dat is het vervelend dat als ik een stukje wil overslaan ik vaak direct de melding krijg om SoundCloud te installeren. Dat wat betreft de website en het bedieningsgemak.

Eén aflevering per maand is aan de karige kant, tenzij het echt fenomenaal is. Het spijt mij om te zeggen, maar dat vond ik persoonlijk van niet. De stemmen zijn prima, maar het psychologische gedoe en de onderwerpen zijn niet mijn ding. Vuur onder de trein na een trein die ..., hersenbloeding moeder..... intercity zzzzzzzzzz kwam heel hard binnen...etc. Het duurde maar en duurde maar. Moeder is overleden en waarom heb ik geen taxi genomen. (Lach)...
Mist ..bak koffie. Het weer heeft invloed... accepteren....

Er zal best een doelgroep zijn die dit leuk vindt. Ben alleen bang dat die niet zo groot is. Toch veel succes gewenst en laten we hopen dat ik ongelijk krijg. ;-)

http://nieuws.ns.nl/designers-en-ns-werken-samen-om-treinreizen-te-vernieuwen/

Reageer