Welk alternatief gevonden voor de opgeven nachttrein CNL naar Zwitserand?

  • 17 september 2017
  • 3 reacties
  • 132 Bekeken

Een goede reismethode om slapend door de nacht vanuit Nederland naar München of Zürich te reizen was altijd de nachttrein City Night Line. Helaas is DB hier vorig jaar mee gestopt.

Zelf heb ik gespeurd op internet en ook op de website van NS Internationaal, maar uiteindelijk de Flixbus geprobeerd. Deze gaat rechtstreeks dus zonder te hoeven overstappen en voldeed me redelijk.

Wat is jullie ervaring?

3 reacties

Reputatie 7
Badge
Mijn ervaring met de Flixbus is krap zitten en slecht slapen.

Overigens is de City Night Line er wel, nu organiseerd door de Oostenrijkse spoorwegen, en kaartjes worden verkocht door NS https://www.nsinternational.nl/nl/treinen/nachttrein en de door de Treinwinkel in Leiden https://www.treinreiswinkel.nl/treintickets-city-night-line .
De Duitse Spoorwegen verkopen ook de kaartjes, in combinatie met voordelig voor- en natransport (vanaf Enschede, Oldenzaal, Arnhem, Zevenaar, Venlo of Heerlen, en naar uw eindbestemming) https://www.bahn.com/nl/view/aanbod/europa/nightjet.shtml . Vanaf € 39,00
Reputatie 7
Badge +3
Mijn ervaring met Flixbus naar München was prima.
Reputatie 6
Badge
Ooit met Flixbus van Antwerpen naar Rotterdam gereisd. Inderdaad slecht comfort, maar daar is de prijs van dit soort maatschappijen ook naar.

Reageer