beantwoord

Aanduiding bestemming IC Enkhuizen

  • 23 januari 2018
  • 43 reacties
  • 1203 Bekeken


Toon eerste bericht

43 reacties

Badge +3
Is er al iets meer bekend (dank voor alle info natuurlijk, en werkzaamheden daargelaten) over het NIET tonen van het eindpunt zonder een 'knip' in die route?

Voorbeeld.. https://twitter.com/bjamri2/status/1025392190040592384 Is eigenlijk een ander probleem maar wel richting Enkhuizen dus...

De app verslikt zich, omdat deze niet uit Heerlen kwam maar vanaf Amsterdam CS met dat andere ritnummer dus. Je hoeft hem (de app) nog niet weg te gooien hoor, want wat je ziet klopt op zich wel maar het staat er wat onhandig.

Ik weet dat dit een lastig probleem is, omdat er een ander ritnummer aangemaakt en dat door de planner echt opgevat wordt als een nieuwe rit. Ik weet dat het op de agenda staat, maar over de progressie kan ik niet meer vertellen.
Badge +3
Blijft leuk en wordt bijna vermakelijk eigenlijk.

https://twitter.com/oldschoolrobert/status/1034543373582065666

Het is nog leuker: alle stations van Hoorn t/m Enkhuizen zijn IC-stations. Er is inderdaad een jaar geweest dat de *spitsintercity* niet stopte op Kersenboogerd omdat ze er niet uitkwamen met de kerende Sprinter hnk-hfd en enkel spoor. Da's gelukkig alweer even geleden.

Is er al een progressie lichtje aan het eind van de tunnel op die agenda verschenen, of heeft @Chiel NS het ook maar opgegeven en aan hogere machten over gelaten?
omdat er een ander ritnummer aangemaakt en dat door de planner echt opgevat wordt als een nieuwe rit.
Ritbeeldmatching FTW.

Over agenda's mag ik geen grapjes meer maken, helaas.

omdat er een ander ritnummer aangemaakt en dat door de planner echt opgevat wordt als een nieuwe rit.Ritbeeldmatching FTW.

Over agenda's mag ik geen grapjes meer maken, helaas.


Je moet ook gebruik maken van de kosmische kalender. Volgende week is dan geen enkel probleem.⏳
Ik zeg niks verders 😳
Reputatie 7
Badge +3
Het is en blijft uitermate verwarrend voor de reizigers in Limburg en Brabant. De ****** bij NS die dit heeft uitgevonden zou ik willen adviseren een andere baan te zoeken.
Ik zeg niks verders 😳
😉

De ****** bij NS die dit heeft uitgevonden zou ik willen adviseren een andere baan te zoeken.

Het is een overblijfsel uit ProRail tijd, destijds op verzoek van 'de vervoerders'.
Badge
Dit weekend toch wel de wereld op z'n kop. 'Enkhuizen' op de borden in het zuiden is uit den boze, maar blijkbaar is het noemen en omroepen van 'Wormerveer' (tijdelijk eindpunt van de IC Maastricht - Alkmaar ivm werkzaamheden) daar geen enkel probleem?! 😨
Het is een statische tabel, die kan niet ad-hoc gewijzigd worden voor werkzaamheden, dus dan ontkom je er niet aan Wormerveer om te roepen.
Badge
Zoiets vermoedde ik al... maar het argument dat 'Enkhuizen' als eindbestemming 'te onbekend' zou zijn voor reizigers beneden de rivieren, gaat nu in ieder geval niet meer op. Inconsequentie ten top.
Reputatie 7
Badge +3
In Den Bosch leidt dit tot veel verwarring. Conducteurs en stationpersoneel worden steeds weer aangeklampt door reizigers met de vraag of ze voor verder dan Amsterdam nu wel of niet moeten overstappen.
Ik ben persoonlijk sowieso niet zo kapot van deze functionaliteit, maar het zou op verzoek van een aantal vervoerders zijn. Ik ben daarin geen beleidsmaker verders.
Reputatie 7
Badge +3
Dit weekend toch wel de wereld op z'n kop. 'Enkhuizen' op de borden in het zuiden is uit den boze, maar blijkbaar is het noemen en omroepen van 'Wormerveer' (tijdelijk eindpunt van de IC Maastricht - Alkmaar ivm werkzaamheden) daar geen enkel probleem?! 😨
Wel leuk voor inwoners van Wormerveer om hun dorp als IC station op de schermen te hebben
https://twitter.com/ZoeyZoLeyena/status/1038509791503679492
Reputatie 7
Badge +3
Ook op de treinen staat Wormerveer.
Badge +3
Helemaal prrma toch?

Een IC Eindhoven - Den Haag - Amsterdam Centraal - Lelydorp

Stopt ook op Lombardijen... doe er je voordeel mee!

Wie dat bedacht heeft....
Reputatie 7
Badge +3
Mooie oplossing toch voor een 1100 die niet reed afgelopen weekend vanwege werkzaamheden, verleng gewoon de 2400. Kon je ook weer vanuit Dordrecht direct naar Eindhoven.
En enkele treinen begin van de ochtend en avond Den Haag Centraal - Eindhoven.

Zoiets dus:
https://www.ovtijden.com/arnu/rl/2476/2018-09-09T22:49:00+0200
of als OVtijden intussen offline is, deze maar:
https://treinposities.nl/ritinfo/20180909/2476

Reageer