beantwoord

Borden en treintijden werken niet in Wierden


Op station Wierden werken al dagen meerdere dagen de borden op de perrons niet en het treintijdenapparaat voor op het station ook niet...
icon

Beste antwoord door Henk_NL 12 oktober 2017, 14:55

storing info systeem
Door een storing in het informatiesysteem kunnen de digitale schermen verkeerde informatie geven, de ns app en reisplanner zijn wel actueel.

Melding is inmiddels alweer vervallen overigens 🙂

Bekijk origineel

10 reacties

Reputatie 5
Ik reed er net nog langs, niks aan de hand. De grote borden dan. Het "samenvattingsbord" (of hoe dat ook heet) weet ik niet.
Hallo Wierden-Hengelo, welkom op het NS Serviceforum.

Kan het zijn dat de borden weer goed werken op dit moment? Gezien de observatie van MarkM93? Mocht dit niet het geval zijn wil je dan in dit topic de specifieke informatie over de borden die het niet doen op station Wierden doorgeven? Dus wat er niet werkt aan de borden, waar die borden zich bevinden en het nummer achterop de borden waar het om gaat? Dan pakken wij dit verder op.
storing info systeem
Door een storing in het informatiesysteem kunnen de digitale schermen verkeerde informatie geven, de ns app en reisplanner zijn wel actueel.

Melding is inmiddels alweer vervallen overigens 🙂
Bedankt voor de reacties maar er is helemaal niks verbeterd. Beide borden (spoor 1 blijft op 11.33 Almelo staan en spoor 2 is leeg) doen het nog steeds niet.
Ook de monitor staat al dagen op dezelfde tijd.
Wat vervelend, Wierden-Hengelo. Heb je de nummers gecheckt?
Ik zag geen nummer op spoor 1 en had ook geen tijd om terug te lopen om ook bij spoor 2 te kijken. Vanmorgen ben ik door het maken van account en de melding ook al vergeten in te checken... Alleen het 'Zwolle-bord' op spoor 3 doet het en verder doet alles het niet. Ik had gehoopt dat dat genoeg zou zijn.
Oh, wat balen! Zonder nummer kan ik helaas geen melding doorgeven. Ik hoop dat het morgen weer gefixt is! Hopelijk heb je geen boete gekregen voor het niet inchecken?
Nee, dat niet. Prettige conducteur!
Nou de signalering nog!
De signalering op beide sporen werkt weer!
De monitor nog niet.
Nr vd monitor: G3205103-01-m01 +
211287
Reputatie 6
Ik ga kijken of hiernaar gekeken kan worden, bedankt voor de update!

Reageer