Fietsenstalling IJ-zijde Amsterdam CS

  • 15 January 2024
  • 3 reacties
  • 85 Bekeken

Hoezo zijn de fietsenstallingen bij de ij-zijde maar open tot 12, dat is echt mega onhandig want er komen gewoon nog veel treinen tot 1/half twee. Kan er niet iets gebeuren dat die fietsenstallingen openblijven voor mensen die er nog een fiets in hebben staan, ik moest nu gister een half uur naar huis lopen om 1 uur ‘s nachts


3 reacties

Badge +3

Volgens de pagina met stationsinformatie over Amsterdam Centraal is de stalling IJzijde West elke dag geopend tot 1.45 uur. De stalling Stationsplein is 24 uur per dag geopend.

De stallingen IJboulevard en Stationsplein Oost zijn inderdaad geopend tot middernacht. Het aantal reizigers dat na middernacht nog zijn fiets wil ophalen zal klein zijn en deze reizigers kunnen dan dus stallen in de andere stallingen. Daardoor hoeven niet alle stallingen zo lang open te zijn en dat is goedkoper.

Reputatie 7
Badge +3

Als het goed is staan openingstijden bij stallingen aangegeven, dat de stalling niet open zou zijn tot de laatste trein had je kunnen weten. Of staan er bij deze stalling geen openingstijden vermeld?

Hallo faasvs en welkom bij de NS Community,

 

Tenzij er op het station anders staat aangegeven behoort de stalling tot de opgegeven tijd op de website open te zijn. Ik zal je signaal doorzetten dat dit niet het geval is.

Reageer