beantwoord

Fietsenstalling station Delft

  • 18 maart 2020
  • 5 reacties
  • 1190 Bekeken

Ik vraag mij af of er ivm het corona virus ook fietsen worden weggehaald die te lang in de fietsenstalling staan? Mijn fiets staat namelijk al een tijdje in fietsenstalling P2 en ik kan die nu niet weghalen.

mvg,

Maartje

icon

Beste antwoord door Tochjo 18 maart 2020, 11:24

Een moderator (medewerker van NS) zoekt momenteel uit hoe de komende weken zal worden omgegaan met de maximale stallingsduur. U kunt het beste dat topic in de gaten houden.

Bekijk origineel

5 reacties

Badge +3

Een moderator (medewerker van NS) zoekt momenteel uit hoe de komende weken zal worden omgegaan met de maximale stallingsduur. U kunt het beste dat topic in de gaten houden.

Goedemorgen maartje125. Welkom bij de NS Community.

Zoals Tochjo aangeeft wordt dit uitgezocht. Excuses voor de onduidelijkheid.

Reputatie 7
Badge +3

Hopelijk komt hier inderdaad snel duidelijkhied over, voor alle stationsstallingen.

Wat Delft betreft, stalling 2 heeft al een langere duur qua maximum stallingsduur dan stalling 1. En veel forenzen en studenten hebben nu niet de mogelijkheid om hun fiets weg te halen waardoor er bij wel handhaven enorme grote hoeveelheden fietsen weggehaald zouden moeten. Dat kan het fietsdepot Haaglanden echt niet aan, dit depot is niet alleen voor Delft maar ook voor Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Pijnacker-Nootdorp. Dat zou dan gaan om duizenden fietsen. Daarnaast zal men ook kampen met uitval van medewerkers. Het lijkt me ook niet dat handhaven op de stallingsduur nu de hoogste prioriteit heeft, zeker nu er veel minder mensen met de trein gaan en dus ook minder mensen hun fiets moeten stallen.

Badge +3

Voor Delft: https://twitter.com/aavanderleer/status/1240311219204100096

Uiteindelijk is het toch de NS die gaat over het verwijderen van fietsen uit een stationsstalling die er te lang staan

Dat is dus anders dan bijv. Leiden.

Badge +3

Update van NS Webcare:

Ik krijg zojuist te horen dat er geen fietsen verwijderd zullen worden de komende tijd. Dit betreft alle stallingen. Alleen bij selfservice-stallingen blijft de kostenteller doorlopen. Bij bemande stallingen is dit niet het geval. ^SR

Stalling 1 in Delft is geen enkel probleem zegt men, en dan zal dat ook wel voor stalling 2 gelden.

Reageer