beantwoord

Is het mogelijk om op de digitale informatieborden de treinsamenstelling aan te geven?

  • 9 september 2014
  • 1 reactie
  • 672 Bekeken

  • Op het juiste spoor
  • 0 reacties
nu is het zo dat je de lengte (samenstelling) van de treinen niet weet of dat er onderweg ontkoppeld gaat worden.
Als deze gegevens zichtbaar zijn ( zie voorbeeld bij de RET Metro) bevordert dit de snelheid van het instappen en overstappen.
icon

Beste antwoord door Inge NS 9 september 2014, 19:23

Welkom op het forum amgro!Momenteel wordt info over het ontkoppelen van treinstellen onderweg omgeroepen. Verder kan je via de Android app 'RijdendeTreinen' bij de vertrektijden zien welk materieel er wordt ingezet. Via internet kan je de samenstelling ook inzien via www.ovtijden.com. Ik ben het verder met je eens dat het tonen van de samenstelling van de treinen op de digitale informatieborden en/of in de reisplanner een goede toevoeging zou kunnen zijn. Ik ga je suggestie daarom doorgeven. Bedankt voor je feedback!P.s. Ik heb je topic verplaatst naar het subforum Op het station en de titel aangepast om de vindbaarheid te vergroten.
Bekijk origineel

1 reactie

Welkom op het forum amgro!

Momenteel wordt info over het ontkoppelen van treinstellen onderweg omgeroepen. Verder kan je via de Android app 'RijdendeTreinen' bij de vertrektijden zien welk materieel er wordt ingezet. Via internet kan je de samenstelling ook inzien via www.ovtijden.com. Ik ben het verder met je eens dat het tonen van de samenstelling van de treinen op de digitale informatieborden en/of in de reisplanner een goede toevoeging zou kunnen zijn. Ik ga je suggestie daarom doorgeven. Bedankt voor je feedback!

P.s. Ik heb je topic verplaatst naar het subforum Op het station en de titel aangepast om de vindbaarheid te vergroten.

Reageer