Laatste 5 minuten, trein laten vervallen!


Waarom geeft NS niet RUIM van te voren aan dat een trein komt te vervallen!! Sta je daar staat er ineens dat de trein niet rijdt! Zonder een omroep of iets degelijks!!
Hie betrouwbaar is NS NOG ?????? Dit is echt @&!! Van de zotten dit !

2 reacties

U reactie is heel begrijpelijk maar zodra duidelijk is dat er een trein vervalt wordt dit vrij snel verwerkt in de reisplanner app en dan wordt de trein ook uit de informatie borden op de stations gehaald.

Helaas gebeurt het wel eens dat een trein defect raakt onderweg of dat er bij het gereed maken van een trein een probleem ontstaat waardoor deze niet de dienst in kan. Helaas is dit niet te voorkomen.

Een trein wordt bij het begin van de dag en bij het veranderen van rijrichting aan een aantal testen onderworpen en het gebeurt helaas wel eens dat de machinist dan tegen een probleem oploopt in de (nieuw) te bedienen cabine. Vaak is dat snel te verhelpen maar soms lukt dat niet en dat is ook frustrerend voor de machinist.

En het gebeurt ook wel eens onderweg dat er onderweg iets gebeurt met een trein wat niet te voorzien was, ook dan wordt geprobeerd het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Een andere mogelijkheid kan zijn dat de trein al met7 zoveel vertraging rijdt dat deze andere treinen daardoor zo in de weg gaat rijden dat deze op een knooppunt station zijn rit eindigt en dan voor het verdere traject uitvalt. Niet fijn voor de reizigers van desbetreffende trein maar dit voorkomt dat het een olievlek wordt met treinen die allemaal vertraging krijgen door deze ene trein.
Reputatie 6
Badge +1
Als u ons wat meer informatie geeft waar en wanneer bovenstaande gebeurd is, dan kunnen we mogelijk nog onderzoeken wat er aan de hand is geweest.

Reageer