NS app gaf foutieve informatie

  • 22 augustus 2014
  • 10 reacties
  • 270 Bekeken

Station sloterdijk rijdt de trein naar Groningen van 22.55 niet op cs staat dat de trein naar Groningen om 23.07 rijdt vanaf 14a mooi niet dus op Verder gelegen stations zou deze wel rijden mooi niet dus echt goede service

10 reacties

Typisch ns
Dat deze trein niet reed had weinig met NS te maken.
ProRail is verantwoordelijk voor de railinfrastructuur, inclusief wissels, seinen, e.d.
En door een seinstoring (waar NS dus niets aan kan doen) is deze trein opgeheven.
Volgens Chris Fransman was dat niet aangegeven in de NS app en als dat zo is, kan de NS daar natuurlijk wel iets aan doen.
Reputatie 6
Afschuiven afschuiven. Een van de kernactiviteiten van NS: altijd iets of iemand anders de schuld geven en vooral niet zelf verantwoordelijkheid nemen om tot verbetering te komen.
Beste Chris Fransman, Welkom op het NS Serviceforum. Goed om te zien dat ook jij je weg naar het forum gevonden hebt. Spijtig om te lezen dat de info. in onze reisplanner niet correct was.

We passen onze reisinfo. namelijk altijd zo snel mogelijk aan wanneer er wijzigingen op het spoor plaatstvinden. Spijtig dat dit niet tijdig gebeurd is. Goed dat je dit aan ons hebt doorgegeven. Heb je uiteindelijk nog je bestemming bereikt?

Ik heb je topic verplaatst naar 'Op het station' om de vindbaarheid van dit topic te vergroten
In de titel stond eerst dat het ging over de NS app. Nu staat er reisplanner.
Uiteindelijk 20 minuten later bestemming bereikt blijf het jammer vinden dat info niet klopt je rent van perron naar perron en uiteindelijk vis je achter het net.
Reisinformatie kan inderdaad op het laatste moment nog wijzigen. Heb je door de wijzigingen op korte termijn je trein gemist?
Reisinformatie kan inderdaad op het laatste moment nog wijzigen.
Deze bewuste trein was een uur en drie kwartier voordat hij uit Sloterdijk had moeten vertrekken al opgeheven in Roosendaal. Dat was geen wijziging op het laatste moment.
Reputatie 6
Een uur en een kwartier is voor NS-begrippen kennelijk op het laatste moment.
Je vraagt je af wanneer het dan niet op het laatste moment is. Twaalf uur vantevoren? Of 24?

Reageer