beantwoord

Rookzuil voor ingang station DelftToon eerste bericht

111 reacties

Badge +3
Wow! Die doofpaal (de rookzone is even verderop) vervangen door een echte afvalbak?

Liefst met zand er in en een bordje "U betreedt een rookvrije zone. Doof hier uw sigaar/sigaret/pijp of andere rookwaar?

Amazing, en dat begin 2019 al! 😫
Dat is wel erg optimistisch, zal wel najaar 2019 worden dan 😀
Reputatie 7
Badge +3
Ik vermoed meer dat er nu behalve die doofpaal ook een afvalbak staat zodat de andere troep daarin kan worden gegooid. Zelf ben ik er al tijd niet langs gelopen, ga direct vanuit fietsenstalling 1 het station binnen.

En dat begin 2019 heeft denk ik betrekking op het terug plaatsen van de deuren. Is dan bijna 4 jaar na opening van het station, best snel voor Delftse begrippen.
Reputatie 6
Stijn, Bedankt voor terugkoppeling.

De 'paalvormige asbak' (laten we maar in het midden laten, wat de status precies is), staat er nog steeds. De gemeente heeft tegen het station, naast de ingang een afvalbak geplaatst en gisteren zag ik, dat er goed gebruikt van wordt gemaakt: propvol.

Afgezien van de peuken die rond de 'paalvormige asbak' liggen, ziet de ingang er nu een stuk beter uit.

@ Momo: het lijkt me ook dat 2019 betrekking heeft op de deuren, tenzij het plakken van sticker tegenwoordig ook aanbesteedt dient te worden. Problemen met het vinden van oplossingen en aanbestedingen, dat lijkt bij Delft te horen. Maar voor de brug, waarover de tram naar de TU moet gaan rijden, lijkt het na tien jaar eindelijk gelukt.
Reputatie 7
Badge +3
We zullen het zien Bertus. Aan die brug wordt volgens berichten ook begin 2019 begonnen.

De tramrails liggen er al een tijdje, de keerlus bij de Heertjeslaan ook en eerder dit jaar is nog een stukje Mekelweg (waar die onder de Kruithuisweg loopt) ook nog voorzien van rails, tegelijkertijd met andere werkzaamheden.

Deuren, brug, tram, het wordt nog wel wat in Delft.
Reputatie 6
Tja, Momo, die tramrails liggen op grote stukken echt al járen weg te roesten. Zal me niks verbazen dat die vervangen moeten worden voordat de tram gaat rijden, zonder dat er ooit een tram over gereden heeft.

Maar goed, we blijven positief, ook al moet het nog tien jaar duren voordat de doofpaal van de juiste sticker wordt voorzien, of beter nog: wég met dat ding.
Reputatie 7
Badge +3
Niet te geloven, we gaan deuren krijgen:
https://www.prorail.nl/nieuws/luchtdrukprobleem-station-delft-volgend-jaar-aangepakt
Reputatie 7
Badge +3
En er wordt vanaf vandaag getest met draaideuren.
https://www.prorail.nl/tests%20met%20draaideuren%20op%20station%20Delft

Net nu ik niet meer naar werk hoef in Delft. Nou, ja volgende week nog één keertje naar kantoor om wat spullen in te leveren en dan mijn fiets mee terug naar huis te nemen.
Reputatie 6
De deuren zijn teruggeplaatst. Wellicht heeft de stationsmanager nu tijd om zich over de rookzuil te ontfermen?
Reputatie 7
Badge +3
Ja, de deuren zag ik eind juni al.

Maar doen de toiletten het al weer? Of mag je nog steeds op de mobiele toiletten buiten die ik toen zag staan?
https://community.ns.nl/op-het-station-17/toilet-station-delft-defect-38949#post395576
Reputatie 6
Ik ben vanmorgen - zoals dat schijnt te moeten - omgelopen om de rokers te vermijden en kom dan niet langs de toiletten. Ik kan daar dus niets over zeggen ...

Reageer