beantwoord

Smerige fietsenstalling station Rijswijk (ZH)

  • 25 June 2015
  • 2 reacties
  • 270 Bekeken

De betaalde fietsenstalling van station Rijswijk (ZH) is al erg lang geleden schoongemaakt. Er is ontzettend veel rotzooi, stof, kranten etc. in de stalling. De vensters zien er ook niet uit. De centrale toegangs(schuif-)deur staat doorlopend open. Kortom, de stalling moet eens goed schoongemaakt worden en een en ander gerepareerd!
Paul Ie
icon

Beste antwoord door Herman NS 26 June 2015, 09:16

Hallo Paul_ie,Welkom op het NS Serviceforum. Vervelend dat je veel rotzooi tegenkomt in de fietsenstalling in Rijswijk. Dit soort selfservicestallingen worden ontwikkeld door de betreffende gemeente, vaak in samenwerking met ProRail. Voor vragen of opmerkingen over de onbewaakte fietsenstalling kun je contact opnemen met uw gemeente of met de afdeling Publiekscontacten van ProRail tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 08.00-18.30 uur) telefonisch via het gratis telefoonnummer 0800-7767245.Het topic heb ik verplaatst naar 'op het station'.
Bekijk origineel

2 reacties

Hallo Paul_ie,

Welkom op het NS Serviceforum. Vervelend dat je veel rotzooi tegenkomt in de fietsenstalling in Rijswijk. Dit soort selfservicestallingen worden ontwikkeld door de betreffende gemeente, vaak in samenwerking met ProRail. Voor vragen of opmerkingen over de onbewaakte fietsenstalling kun je contact opnemen met uw gemeente of met de afdeling Publiekscontacten van ProRail tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 08.00-18.30 uur) telefonisch via het gratis telefoonnummer 0800-7767245.

Het topic heb ik verplaatst naar 'op het station'.
Het gaat niet om de onbewaakte fietsenstalling, maar juist om de bewaakte! Daar gaat de gemeente Rijswijk toch niet over?

Reageer