beantwoord

Station Harderwijk

  • 13 april 2018
  • 2 reacties
  • 135 Bekeken

Beste NS,

Ik hoop al een tijdje dat jullie samen met REEF en ProRail een plan kunnen maken om het perron van station Harderwijk te verlengen. Aangezien nu de spoorwegovergang bij het station weg is, is er nu ruimte om het perron toch zeker wel 40 meter te verlengen dit zou het eventueel mogelijk kunnen maken om intercity's van 12 bakken lang langs het perron te laten stoppen.

Met Vriendelijke Groet,
Antonie2003
icon

Beste antwoord door iMark 13 april 2018, 11:31

Dan moet er eerst een plan dan wel de wens zijn om IC's in Harderwijk te laten stoppen.Het stoppen van IC's in Harderwijk is al vaker besproken op het forum maar de uitkomst is steeds dat het niet past in de dienstregeling en dat er vooralsnog geen mogelijkheden zijn hier iets in te wijzigen. Het verlengen van perrons voor treinen die er niet gaan stoppen zal er niet van komen.https://forum.ns.nl/op-het-station-17/harderwijk-intercity-30320/index1.html
Bekijk origineel

2 reacties

Enig probleem buiten de forse kosten, in Harderwijk stoppen geen IC treinen.
Reputatie 7
Badge +3
Dan moet er eerst een plan dan wel de wens zijn om IC's in Harderwijk te laten stoppen.

Het stoppen van IC's in Harderwijk is al vaker besproken op het forum maar de uitkomst is steeds dat het niet past in de dienstregeling en dat er vooralsnog geen mogelijkheden zijn hier iets in te wijzigen. Het verlengen van perrons voor treinen die er niet gaan stoppen zal er niet van komen.

https://forum.ns.nl/op-het-station-17/harderwijk-intercity-30320/index1.html

Reageer