Train4less

  • 18 januari 2015
  • 1 reactie
  • 150 Bekeken

Suggestie, mits er voldoende ruimte is om op een aantal grote NS stations een fitnessruimte te creëren. Kan onder de naam Train4less gaan vallen. Reizigers kunnen voor of na hun treinreis te gaan sporten. Dit geldt zowel voor vaste klanten van de NS als voor mensen die anoniem reizen. Misschien dat vaste klanten korting kunnen krijgen op de tarieven van Train4less. Voor kinderen van 11 jaar toten met 18 jaar geldt een jeugd tarief.

Om mee te beginnen kan er op 3 of 4 locaties worden gesport. In Amsterdam, Utrecht, Den Haag CS en Rotterdam CS. Jullie kunnen gaan bekijken of dit meer aan zou slaan. Als er elders ook meer animo voor is kan de NS gaan bekijken naar meerdere locaties. Het is maar een idee, wil verder ook niet zeggen of het door gaat!

1 reactie

Wat is de meerwaarde van een fitnessruimte met een NS-logo boven een fitnessruimte zonder NS-logo? Ik zie zelf liever dat de NS eerst haar core business op orde brengt voor ze zich op andere activiteiten gaat richten. Wellicht dat we dan ooit nog de dag meemaken waarbij het treinverkeer niet platligt in (grote delen van) het land wanneer er sprake is van "extreem weer".

Reageer