beantwoord

Treininformatiebord spoor 4 Almere Centrum

  • 9 augustus 2019
  • 2 reacties
  • 113 Bekeken

Waarom is het treininformatiebord op spoor 4 in Almere Centrum bij de opgang vanaf het busstation al meer dan een half jaar buiten werking? Jullie hebben er aan een kant een groot plakaat overheen geplakt dat hij "tijdelijkl" buiten werking is met een of ander teken dat je kunt scannen voor informatie. Maar dat kan niet iedereen. Maak dat ding eindelijk een keer of hang er een nieuwe op. Bij voorbaat hartelijk dank!
icon

Beste antwoord door Momo 9 augustus 2019, 23:27

Een half jaar? Maak daar maar meer dan een jaar van. Op Twitter circuleren foto's met een "defect sticker" van ForeyeT met een datum van 27/7 (en dat is dan 2018).

Probleem is dat sommige schermen zo defect zijn dat ze compleet vervangen moeten worden en het wachten is op nieuwe schermen.Maar goed nieuws, het scherm schijnt eind augustus vervangen te worden waarbij het spoor wel even buiten dienst gesteld moet worden.Duivendrecht is ook zo'n bekende die al heel lang defect is. Ook deze zal vervangen worden tijdens een buitendienststelling in september.

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +3
Een half jaar? Maak daar maar meer dan een jaar van. Op Twitter circuleren foto's met een "defect sticker" van ForeyeT met een datum van 27/7 (en dat is dan 2018).
Probleem is dat sommige schermen zo defect zijn dat ze compleet vervangen moeten worden en het wachten is op nieuwe schermen.

Maar goed nieuws, het scherm schijnt eind augustus vervangen te worden waarbij het spoor wel even buiten dienst gesteld moet worden.

Duivendrecht is ook zo'n bekende die al heel lang defect is. Ook deze zal vervangen worden tijdens een buitendienststelling in september.


Triest! Bedankt voor je reactie!

Reageer