beantwoord

Veenendaal-De Klomp: check-in paal defect

  • 19 november 2019
  • 10 reacties
  • 157 Bekeken

Het check-in/uit paaltje onderaan de trap werkt niet goed. Als je beneden staat aan de rechter kant. 

icon

Beste antwoord door Sanne NS 21 november 2019, 19:45

Ik zie dat hier al eventjes geleden een melding van is gemaakt. Ik kan helaas geen feedback zien, maar ik vermoed dat deze zo snel mogelijk wordt gemaakt. 

Bekijk origineel

10 reacties

Hoi Appie_D en welkom op onze NS Community!

Bedoel je die waar je naar de bussen toe gaat? En wat werkt er precies niet goed?

Die aan de kant van de NS OV fiets fietsenstalling. In/uitchecken werkt niet, of pas na vele malen. Iedereen heeft er last van.

Dan denk ik dat dit gaat om C02. Als je er toevallig nog langs komt, dan kun je dit nummer op de voorkant van het paaltje zien staan. Mocht het toch een ander nummer zijn, kun je het laten weten?

C4

 

Badge +3

Fijn!

Gelukkig staan er ook nog paaltjes op de perrons bovenaan de trappen, maar dan moet je dus weer omhoog als je aankomt met de trein...

Ik zie dat hier al eventjes geleden een melding van is gemaakt. Ik kan helaas geen feedback zien, maar ik vermoed dat deze zo snel mogelijk wordt gemaakt. 

Inderdaad het zelfde probleem elke zaterdag! Hopelijk snel gefixed! 

De paal is nog steeds niet gemaakt. Inderdaad aan de kant van de OV fietsenstalling. Moet zeggen dat het nu wel heel irritant wordt. Als je met z'n allen in de rij staat om uit te checken bij de ene paal onderaan de trap die het wel doet, in de regen... Doe er alsjeblieft wat aan! 

Goed dat je het nog een keer komt aangeven! Ik zie dat er de afgelopen week nog een aantal keren een melding is gemaakt en ik zie ook de feedback dat de monteur wordt aangestuurd. Hij zal dus naar alle waarschijnlijkheid snel weer werken. Hou je mij op de hoogte, mocht het volgende week nog steeds defect zijn?

Badge +3

Voorlopig dan uitchecken bij de paal op het perron. Je komt er altijd langs en als je zorgt dat je achteraan in de trein zit/staat ben je een van de eersten.

Scheelt je in ieder geval weer terug naar boven moeten lopen.

Reageer