beantwoord

Verloren: zwart tasje/etui met bloedglucosemeter (+rijbewijs/pinpas)

  • 7 juli 2015
  • 2 reacties
  • 126 Bekeken

Beste lezers,
Ik ben gisterochtend 6 juli in de trein (6.30u van Eindhoven naar Sittard) mijn bloedglucosemeter van Contour Link (diabetes) verloren wat in een klein (10*5cm) zwart etuitje zit. Hierin zaten ook mijn rijbewijs en pinpas. Heeft iemand deze gevonden? Ik hoop deze graag terug te vinden!!

Alvast hartelijk bedankt!
icon

Beste antwoord door Thom 7 juli 2015, 21:12

http://www.ns.nl/reizigers/klantenservice/klantenservice/hulp-als-het-even-tegen-zit/verloren-en-vergeten.htmlMeestal worden de zaken 5 dagen op het eindstation bewaard, maar het komt ook wel eens op het beginstation terecht. U heeft overigens recht op een reserve glucosemeter, gezien de medische noodzaak er van.
Bekijk origineel

2 reacties

Ai! Dat is vervelend. Op welk traject, welke trein is het? Hoe laat is de trein vertrokken en aangekomen op uw bestemming? In elk geval kunt u dit nummer bellen: 0900-32 12 100. Max 5 dagen bewaren ze het, mits hij natuurlijk is gevonden. Of ga naar www.verlorenofgevonden.nl
Reputatie 7
Badge +4
http://www.ns.nl/reizigers/klantenservice/klantenservice/hulp-als-het-even-tegen-zit/verloren-en-vergeten.html

Meestal worden de zaken 5 dagen op het eindstation bewaard, maar het komt ook wel eens op het beginstation terecht. U heeft overigens recht op een reserve glucosemeter, gezien de medische noodzaak er van.

Reageer