beantwoord

vertrektijden

  • 1 mei 2015
  • 2 reacties
  • 1331 Bekeken

Als poging om de klachten over de vertragingen te verminderen zou het een mogelijke optie zijn om I.p.v de vertrektijden aan te geven de aankomstijden van de treinen aan te geven die niet voor een Lange perioden blijven staan(of beide tijden aantonen bij.dergelijke treinen). Zo weet men wanneer de trein aankomt en wanneer zE zouden kunnen instappen.De trein vertrekt natuurlijk enkele minuten na De aankomst, maar men maakt zich geen zorgen over de vertrektijd.
icon

Beste antwoord door Stephan NS 2 mei 2015, 09:45

Hoi jamilld,Welkom op het NS Serviceforum. Op de stations staan altijd de vertrektijden aangegeven in plaats van de aankomsttijden. Bij grote stations als bv Utrecht CS, komt een trein vaak een aantal minuten eerder aan dan op de informatieborden staat. Dat geeft reizigers die al staan te wachten de mogelijkheid alvast in te stappen. Je topic is verplaatst naar "Op het station".Groet,

Stephan
Bekijk origineel

2 reacties

Hoi jamilld,

Welkom op het NS Serviceforum. Op de stations staan altijd de vertrektijden aangegeven in plaats van de aankomsttijden. Bij grote stations als bv Utrecht CS, komt een trein vaak een aantal minuten eerder aan dan op de informatieborden staat. Dat geeft reizigers die al staan te wachten de mogelijkheid alvast in te stappen. Je topic is verplaatst naar "Op het station".

Groet,
Stephan
Reputatie 1
Badge
Dat staat gewoon in het spoorboekje. Is nog steeds te koop bij de AKO op enkele grote stations.
Maar op zich tonen in enkele buitenlanden de screens beide-zowel aank. als vertrek.

Reageer