beantwoord

Waar kan ik een klacht indienen over een station?

  • 27 June 2022
  • 12 reacties
  • 615 Bekeken

Station Heemskerk is het vervelendste en goorste station van Nederland. Er wordt van het enige hokje op heel het station verwoest door hangjongeren. Momenteel zijn de ramen weer verwoest en ligt er braaksel. 
 

Is er een manier om dit te voorkomen. Of nu dat het wordt opgeruimd. Want iedereen draait zijn hoofd weg en kan daarom niet meer in het hokje zitten. 

icon

Beste antwoord door Laura NS 27 June 2022, 09:44

Bekijk origineel

12 reacties

Welkom op onze NS Community, KimberlydeJager. Erg vervelend om te lezen dat dit de reden is een account bij ons aan te maken. Ik had je een leukere reden gegund. Uiteraard zit je hier wel goed en zal ik direct een klacht indienen voor de situatie op station Heemskerk. Lijkt me inderdaad erg onprettig! Bedankt voor het melden.

Reputatie 7
Badge +1

Op een ander station vlakbij den Haag zijn 2 perrons-met elk een wachthokje, dat al sinds begin covid afgesloten is. Dus is er al weer weken terug van een een raam geheel ingetrapt zodat het sooswerk voor hangjongeren ongestoord doorgang kan vinden. getuige de lege flessen, peuken en sigarettendozen na weekenddagen. De 2 roltrappen naar de perrons zijn al tenminste 1 jaar-wrs. langer, buiten dienst, een ervan is half opengebroken-zal wel geweest zijn om te constateren dat de onderdelen ontbreken.

Vlakbij Den Haag? Welk station hebben we het dan over?

Er hangt sinds enkele weken een bouwlamp in de stationshal in Amersfoort (uitgang Piet Mondriaanplein) Deze schijnt recht in mijn appartement. Zou deze gedraaid kunnen worden zodat ik geen overlast meer heb van deze bouwlamp? Momenteel hoef ik s avonds geen verlichting meer aan te doen om licht in huis te hebben, maar sfeerlicht is iets anders.

Er hangt sinds enkele weken een bouwlamp in de stationshal in Amersfoort (uitgang Piet Mondriaanplein) Deze schijnt recht in mijn appartement. Zou deze gedraaid kunnen worden zodat ik geen overlast meer heb van deze bouwlamp? Momenteel hoef ik s avonds geen verlichting meer aan te doen om licht in huis te hebben, maar sfeerlicht is iets anders.

Dat kunnen wij op dit forum weinig aan veranderen. Ik vermoed dat u daarvoor bij ProRail moet zijn.

 

 

De vraag van het onderwerp is nog niet beantwoord, dus doe ik het ook maar via dit topic.

Op het station Rotterdam Lombardijen lijkt het alsof een kolonie duiven uitgebreid heeft feestgevierd en sinds enkele weken ziet het er zo uit:

 

Kan dat eens worden schoongemaakt?

Spoor 2

Ik snap even niet zo goed wat je bedoelt met ‘De vraag van het onderwerp is nog niet beantwoord’. Mijn collega heeft al aangegeven dat een klacht over dit soort zaken op deze Community prima gemeld kan worden.

Ik heb de melding in ieder geval doorgegeven met een verzoek tot schoonmaken.

Ja, nu ik het nog eens terug lees was het al aangegeven.

Fijn, bedankt, ik had al op NS Stations gekeken maar daar geen enkele contactmogelijkheid.

Goedemorgen, of naja zo goed was deze morgen niet. Toen ik namelijk vanochtend op centraal station breda mijn auto had geparkeerd en aan de centrum zijde de trap naar beneden had genomen, ben ik op de helft omgedraaid. Ik hoorde in het smalle trappenhuis een hond oorverdovend blaffen en dit voelde al erg onprettig. Daarna kwam er het geschreeuw van een man achteraan en kort daar achteraan was duidelijk het gekletter van urineren van man (of hond) te horen. Ik besluit niet vaak met de trap te gaan op het station, omdat het er altijd naar pis stinkt, maar tegenwoordig is de lift nog erger en dan sta je in een afgesloten ruimte!! Er moet op dit punt echt betere controle komen en als dat geen optie is wil ik de NS vriendelijk aanraden om het wat vaker met de hogedrukspuit te behandelen. Je betaalt je scheel aan parkeerkosten en er is geen fatsoenlijke route naar beneden, waar je je veilig voelt. Ik hoop hiermee voldoende informatie te hebben verschaft voor een passende oplossing. 

Reputatie 5
Badge

Hi Bakk123 en welkom bij de NS Community! 

Ik heb je melding direct doorgezet! Ik kan me voorstellen dat dit heel onaangenaam is, zeker in de lift.

Goede avond.  Ik irriteer me al langere tijd aan het feit dat de liften het niet doen op station Lombardijen, ik ben een moeder van 2 kleine kindjes en ik reis veel met de trein en kom heel regelmatig op station Lombardijen met mijn zware duo wagen!   Soms ook savonds.  Hoe moet ik om hoog komen of beneden komen als de liften het nooit doen? En hoe doen rolstoel gangers dit. Ik vind dit heel storend en er word niks aan gedaan. Dit is al langer als 3 jaar het zelfde probleem   Ik hoop dat dit geholpen kan worden.  Het kan niet zo zijn dat er geen alternatief geregeld kan worden door dit probleem 

Reputatie 7
Badge

Het alternatief zou reisassistentie vooraf regelen kunnen zijn. Tot zover dat mogelijk is.

Reageer