beantwoord

Werkzaamheden Eindhoven Weert

  • 15 juli 2015
  • 2 reacties
  • 175 Bekeken

Ik reis elke doordeweekse dag vanaf Eindhoven/Roermond naar heeze voor mijn werk. Volgende week gaan jullie werken aan het spoor. Worden er bussen ingezet en hoelang is mijn vertraging ?
icon

Beste antwoord door Loes 15 juli 2015, 09:27

Komend weekend is er geen treinverkeer mogelijk en wordt alles verbust. Vertraging 15-45 minuten. Doordeweeks erna van ma t/m vrijdag aangepaste dienstregeling en stoppen alle ic als stoptrein tussen Eindhoven en Weert. De werkzaamheden duren ongeveer 3 weken. Kijk op onderstaande link voor meer informatie.http://www.ns.nl/reizigers/reisinformatie/informatie/actualiteiten/werkzaamheden-bij-eindhoven.html
Bekijk origineel

2 reacties

Badge +3
Als er aan het spoor gewerkt wordt, dan worden altijd treinvervangende bussen ingezet. Deze bussen zijn toegankelijk met uw vervoerbewijs voor de trein. De precieze gevolgen voor uw reis kunt u in de reisplanner zien: de werkzaamheden en het treinvervangend vervoer zijn uiterlijk 10 dagen van tevoren in de reisplanner verwerkt.

Als ik zo snel kijk, dan hoeft u volgende week niet met de bus. Wel geldt een aangepaste dienstregeling. Maar controleert u dat zelf door op www.ns.nl de reisplanner te raadplegen om een advies te vragen voor komende week.

De gevolgen voor de periode na komende week kan ik nog niet goed overzien. Ik raad u aan eind volgende week opnieuw in de reisplanner te kijken welke gevolgen de werkzaamheden voor uw reis hebben.
Komend weekend is er geen treinverkeer mogelijk en wordt alles verbust. Vertraging 15-45 minuten. Doordeweeks erna van ma t/m vrijdag aangepaste dienstregeling en stoppen alle ic als stoptrein tussen Eindhoven en Weert. De werkzaamheden duren ongeveer 3 weken. Kijk op onderstaande link voor meer informatie.

http://www.ns.nl/reizigers/reisinformatie/informatie/actualiteiten/werkzaamheden-bij-eindhoven.html

Reageer