beantwoord

Hoe lang duurt de aanvraag van een persoonlijke OV-chipkaart?

  • 11 April 2014
  • 7 reacties
  • 106134 Bekeken

Ik kan de OV chipkaart online of aan een balie op stations aanvragen. Hoe lang duurt dit?

Zou ik bij de balie bijvoorbeeld een half uur later kunnen weglopen met mijn pasje?
icon

Beste antwoord door Loes 11 April 2014, 10:24

Bekijk origineel

7 reacties

Hoi Janna89,

Op deze site staan de levertijden voor een persoonlijke OV-chipkaart. Deze variëren tussen gemiddeld drie werkdagen tot twee weken.

De OV-chipkaart zal of via een papier aangevraagd moeten worden of online, deze site geeft de mogelijkheid tot aanvraag, kan je hem online aanvragen.

De balies op de stations kunnen je alleen maar de papieren versie meegeven om hem aan te vragen, de OV-chipkaart wordt op een centrale plaats gemaakt, vandaar dat je hem niet kan aanvragen op het station en direct daarna mee kan nemen helaas.

Succes met de aanvraag.
Reputatie 1
Zo snel gaat dat helaas niet. Het duurt ongeveer twee weken voor je OV-chipkaart binnen is.
Dacht ik ook, maar kijk maar eens op de site van OV-chipkaart Daar staat duidelijk online binnen gemiddeld drie werkdagen.
Mijn ervaring is inderdaad, zoals Loes al zegt, dat een OV-chipkaart die digitaal is besteld binnen een aantal werkdagen binnen is (duurde in mijn geval zo'n 5 werkdagen).

Nou in mijn ervaring klopt er niets van die levertijd. Er staat dat het 7 dagen zal duren voor de OV chipkaart afgeleverd is en we zijn nu 9 dagen verder en Ik heb nog steeds niets in de brievenbus liggen. Lekkere service NS! 

Reputatie 7
Badge +4

NS levert de ov-chipkaart niet, dat doet OV-chipkaart. U kunt hieronder een telefoonnummer vinden, waar ze in ieder geval kunnen vertellen wat de status is. NS kan hier niets aan veranderen.

 

Bereikbaar op werkdagen van 7.00 tot 21.30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Tel: 0900-0980 (gebruikelijke belkosten*)

Hallo JYKDutchGamingAndFun, welkom op de NS Community. 

Zoals Thom al aangeeft maken en versturen wij die kaart niet. Wel erg vervelend dat je zo lang moet wachten! Als je een abonnement van oNS hebt besteld waar je nu geen gebruik van kan maken, dan kan je ook contact opnemen met onze klantenservice, zodat er iets kan worden afgesproken betreft de extra kosten die je maakt. Hopelijk komt je kaart snel!

Reageer