Slechtziend en inchecken: Amsterdam Sloterdijk

  • 12 augustus 2014
  • 3 reacties
  • 280 Bekeken

Reputatie 6
  • Reisleider***
  • 869 reacties
Beste NS,

Zouden jullie nog even goed kunnen kijken naar de plaatsing van de CiCo's op Amsterdam Sloterdijk (hoofdgebouw)? Waar het GVB bij de metro gelukkig poortjes heeft, zijn de CiCo-palen voor mensen met een visuele beperking in dit station erg lastig om te vinden.

3 reacties

Beste VIRM, dank voor je bericht. Wij vinden het altijd erg prettig wanneer onze reizigers praktisch met ons meedenken. Zou je kunnen aangeven waarom je van mening bent dat deze paaltjes lastig te vinden zijn voor mensen met een visuele beperking? Ik geef je signaal dan graag door.
Reputatie 6
Dag Femke.

Op Sloterdijk gaat het om de positionering t.o.v. de blindegeleidelijnen:
- In de centrale hal heb je al een wirwar aan ribbeltegels, dus om te weten waar de CiCo's staan is best lastig.
- In de hal bij de metro staan de NS CiCio's 'ergens' langs de glazen wand die de hal scheidt van de traverse buiten. Maar voor visueel beperkten zijn ze uberhaupt niet aangegeven, dus je mag een leuke speurtocht gaan ondernemen. 🙂
Bedankt Virm voor je uitgebreide reactie. Ik heb dit inmiddels doorgegeven. Dit hoeft niet te betekenen dat de situatie per direct veranderd zal worden, wel zullen we binnen onze organisatie aandacht besteden aan je 'kritiek' op de plaatsing van de ribbeltegels en de cico's.

Reageer