beantwoord

Wanneer moet ik mijn studentenreisproduct stopzetten?

  • 3 oktober 2014
  • 2 reacties
  • 11395 Bekeken

Hoihoi. Ik wil mijn OV studentenreisproduct stopzetten alleen ik dacht dat je nog tot de 5de van de maand kon reizen maar lees dus net datje vanaf 1 oktober niet meer mocht reizen. Echt rot want ik heb net gereisd en ik wil echt geen boete!! Wat moet ik nu doen? Ik wilde m sowieso morgen al stopzetten. Groetjes
icon

Beste antwoord door Anonymous 4 oktober 2014, 12:18

Beste Killerlady, Welkom op het NS Serviceforum. Zet je niet stop (of te laat), dan bouw je een schuld van € 97,- per halve maand op bij DUO. Zet het studentenreisproduct stop vóór of uiterlijk op de vijfde werkdag van de eerste maand waarin je geen reisrecht meer hebt. Je leest er hier alles over: http://www.studentenreisproduct.nl/detail/studentenreisproduct-stopzetten. Het studentenreisproduct is geen product van NS, maar zoals Hertog aangeeft is dit een product van DUO.Ik heb je topic verplaatst naar overige producten om de vindbaarheid van dit topic te vergroten.
Bekijk origineel

2 reacties

Je hebt tijdens je reis kennelijk geen controle gehad en daarmee ook niet tegen een boete van NS opgelopen.
Of het illegale gebruik van de kaart eventueel nog een staartje krijgt van de DUO zou je op hun site moeten bekijken.
Beste Killerlady, Welkom op het NS Serviceforum. Zet je niet stop (of te laat), dan bouw je een schuld van € 97,- per halve maand op bij DUO. Zet het studentenreisproduct stop vóór of uiterlijk op de vijfde werkdag van de eerste maand waarin je geen reisrecht meer hebt. Je leest er hier alles over: http://www.studentenreisproduct.nl/detail/studentenreisproduct-stopzetten. Het studentenreisproduct is geen product van NS, maar zoals Hertog aangeeft is dit een product van DUO.

Ik heb je topic verplaatst naar overige producten om de vindbaarheid van dit topic te vergroten.

Reageer