beantwoord

OVfiets

  • 12 April 2015
  • 2 reacties
  • 489 Bekeken

Ik heb een vraag. Afgelopen weekend waren we in Oldenzaal, we gingen een nachtje naar De Lutte. Ik had van te voren gezien dat er op het station van Oldenzaal OV fietsen waren, ik heb een abonnement, en er zou fietsverhuur zijn.
Nou, dat viel tegen, er waren 4 kluizen met een OV fiets waarvan er drie al leeg waren om 13.00 uur en fietsverhuur was er niet.
Daar ben ik wel boos van geworden, waarom staat deze info dan verkeerd op de site? Kan er dan ook aangegeven worden of je een fiets kunt reserveren? Want nu hadden we dus beter onze eigen fietsen mee kunnen nemen. De taxikosten waren ons te hoog dus zijn we de heenreis met een buurtbus gegaan en terugreis maar lopen. Nogmaals, hoe kun je er nu van op aan dat er fietsen zijn?
icon

Beste antwoord door Anonymous 12 April 2015, 21:04

Bekijk origineel

2 reacties

Volgens deze link is er inderdaad fietsverhuur, misschien wat verder van het station en had je van tevoren moeten bellen naar het nummer op deze webpagina:
http://www.ns.nl/reizigers/reisinformatie/stationsvoorzieningen/stations/o-s/oldenzaal/vervoerfiets/fietsverhuur.html
Volgens de website van OV-fiets zijn er fietskluizen, maar hier geldt 'zolang de voorraad strekt':
http://www.ov-fiets.nl/huurlocaties?locatie=Oldenzaal&POST_AUTOCOMPLETE=%2Fhuurlocaties.xml
O zeg, dat is een goede tip, daar had ik niet aan gedacht, ik had eerlijk gezegd het telefoonnummer niet eens gezien. Zo blij was ik dat er fietsverhuur was. Dank je wel, hier kan ik de volgende keer profijt van hebben.

Reageer