vraag

Er is een antwoord geplaatst in...


Badge +3
Sinds vandaag krijg ik diverse e-mails vanuit de Community over dingen die (al een tijd geleden) door mij beantwoord zijn? 🤔

Blijkbaar door topicstarter of moderator genoteerd als Beste Antwoord, maar van mij hoeft dat niet zo. En dan het verzoek om een 2 minuten vragenlijst in te vullen ???

Maar goed, na enig lezen stond er gelukkig een linkje in, naar https://community.ns.nl/settings/general waar e.e.a. toegevoegd is qua opties.

Zie screenshots. Krijg je die mails dus ook? Dan even je instellingen aanpassen. 😮4 reacties

Reputatie 6
Badge +2
201905 17 8:09
Er zou ook een optie moeten zijn om alleen een email te krijgen als je eigen reactie als beste antwoord is gemarkeerd.
Bedankt voor de tip, Robert B! Ik moet eerlijk zeggen dat ik die specifieke notificatie instelling nog niet eerder heb gezien. Ik vermoed dat dit dan ook een recente toevoeging is, maar dat zoek ik nog even uit. :)

@Dennis Vind ik een goeie suggestie! Ik ga kijken of dit te realiseren valt.
Badge +3
Is het ook (een recente toevoeging) dus geen probleem en niets uit te zoeken verder (zie screenshot hoe je het zelf uit kunt zetten). En de opmerking van @Dennis is dus precies zoals het werkt volgens mij en zover ik kan zien.

Of bedoel je het Beste Antwoord op je EIGEN topics @Dennis? Dan zie https://community.ns.nl/search/activity/solved?userid=1009 en dat loopt geen storm in je inbox natuurlijk (bij niemand). Maar wie iets zomaar als 'opgelost' gemarkeerd heeft wil ik soms wel weten... was dar de Topicstarter of een moderator of een superuser?

De mails voor @mentions uit kunnen zetten was altijd al een welkome optie. Dat kan nu dus ook @Henk_NL

En het is hier geen Twitter natuurlijk, maar wie mij iets belangrijks te melden heeft kan dat via een PB/DM/privébericht.

Voor het algoritme.. Topics waar ik op reageer komen in mijn favorieten (super, maar dat kon je altijd al uit zetten en kreeg je ook -gelukkig- nooit mails over verder).

Eentje snap ik nog niet goed.. 'Voeg onderwerp toe aan abonnementen waarop u antwoordt'....

Oh wacht, subcribe/inschrijven voor reacties/notificaties in een topic waarin je actief bent. Dat is (voor mij) dus hetzelfde als Favorieten eigenlijk 😀
Reputatie 6
Badge +2
Robert B schreef:

de opmerking van @Dennis [Er zou ook een optie moeten zijn om alleen een email te krijgen als je eigen reactie als beste antwoord is gemarkeerd] is dus precies zoals het werkt volgens mij en zover ik kan zien.


201905 17 22:27
Dat is dan anders dan volgens de omschrijving ''Ontvang een email wanneer er een post als beste antwoord wordt gemarkeerd in een van mijn favoriete topics'', en anders dan het tot nu toe was, maar wat mij betreft des te beter.

Reageer