Sticky

Even kennismaken..Toon eerste bericht

515 reacties

Reputatie 7
Badge +4
Toen zich een paar nieuwelingen aandienden, vroeg ik me af wie nu weer weg zouden gaan. Jammer dat jij het bent. Niet leuk, maar het is niet anders. Ik heb je in ieder geval erg gewaardeerd. Nauwkeurig, enpathisch en met de goede toon. Dank voor alles en ik wens je alle goeds bij de nieuwe stap die je maakt!

Ik wens je alles wat goed is en gelukkig maakt!

Tom
Reputatie 7
Badge +4
Toen zich een paar nieuwelingen aandienden, vroeg ik me af wie nu weer weg zouden gaan. Jammer dat jij het bent. Niet leuk, maar het is niet anders. Ik heb je in ieder geval erg gewaardeerd. Nauwkeurig, empathisch en met de goede toon. Dank voor heel veel, en ik wens je alle goeds bij de nieuwe stap die je maakt!

Ik wens je alles wat goed is en gelukkig maakt!

Tom
Superlief, Tom! Dat doet me goed! Dat er nieuwe moderators bij zouden komen was al een tijdje de wens, maar hierdoor voel ik me toch ook wat minder "schuldig" dat ik dit team verlaat. De nieuwe moderators zijn stuk voor stuk toppers en doen zeker niet onder voor mij.

Ik heb het heel graag gedaan en het forumwereldje is een mooie wereld op zich! Het klinkt misschien makkelijk, maar ik waardeer jou om precies dezelfde punten ☺. Ik weet nog dat ik het als beginnende moderator (en nog steeds uiteraard!) altijd erg fijn vond als ik zag dat @Tochjo en jij online waren om reizigers te helpen, zodat ik niet alleen was. Jullie antwoorden kun je bijna blind markeren 🙂. Zonder jullie en de andere super users en collega's zou deze Community nergens zijn. Ik ben ook erg trots op dit kanaal en wanneer ik gesprekken heb met NS-personeel en reizigers die erg geïnteresseerd zijn in NS, spoor (ha!) ik ze ook altijd aan om een account aan te maken op onze Community. Laatst nog gedaan bij een supergepassioneerde en vrolijke conducteur in de Sprinter van Zwolle naar Amsterdam 🙂. Ik hoop dat hij hier binnenkort zal verschijnen!

Komende week zal ik hier en daar nog wat posten, maar dit is (als het goed is) mijn laatste forumdienst. Bedankt en ik wens jullie ook alle goeds toe! Keep up the good work 😎!
Badge +3
😊
Reputatie 7
Badge +3
Inderdaad jammer dat je hier stopt als moderator Iris. Volgens mij was jij nu de "langst zittende" 😆

Ga je binnen NS wat anders doen of buiten NS? In ieder geval hee veel succes daar mee.
Zeker jammer. Ik sluit me aan bij de anderen. Succes voor de toekomst.
Dank jullie wel. Fijn om dat te horen 🙂. Ik was inderdaad de langst zittende 😉, maar Erryt, Stijn en Denice zijn ook al een tijdje bezig! Ik start een nieuwe baan bij een ander bedrijf.
Jullie ook bedankt voor jullie waardevolle bijdragen en hulp op de Community! Het ga jullie goed 🙂!
Reputatie 7
Badge +4
Jou ook!
Groot spoorwegenfanaat. Trouw, netjes, eerlijk en vriendelijk! Helaas in het verleden slachtoffer geweest van (cyber)pesten en discriminatie met alle gevolgen van dien. Enorm eigenwijs en stijfkoppig persoon dat graag de mooie kanten in het leven wilt belichten in plaats van de donkere kanten en steeds weer opduikt. Een kei in laten zien dat praatjes van pestkoppen niet kloppen en aan dingen een optimistische draai probeert te geven waar mogelijk.

Eindelijk na jaren de moed gevonden om mij weer op een online platform te bevinden met mijn passie voor het spoor en gelukkig zijn er hier in tegenstelling tot Facebook waar je niets aan hebt vele moderators actief die in kunnen grijpen als iemand wel besluit te gaan pesten.

Ik voel mij tot nu toe veilig en merk dat iedereen hier met respect met elkaar omgaat wat ik erg fijn vind.
Hallo leden van het Forum, mijn naam is Tom en vroeger reisde ik dagelijks met de trein naar mijn werk (IT); nu als pensionado nog maar enkele dagen per jaar voor dagtrips en Schiphol, vanuit Dordrecht. Goed dat zo'n forum er is om mee te denken over de toekomst!
Reputatie 2
Welkom allemaal, ik ben Daniël wil je meer over mij weten check dan even mijn welkom’s topic!
Badge +3
Goh @Iris NS, ik zie net pas dat je (een maand geleden, ik had vakantie) Erryt, Stijn en Denice noemde.

Toeval eigenlijk, iemand vroeg "wie na Sivan modereert hier, en is 'de baas?' " en ik noemde dezelfde, na het 'verlies' van Thomas, Klaas-Jan e.d. De 'nieuwelingen' doen het goed trouwens.

Dan blijven er nog twee over eigenlijk, want Denice zwangerschapsverlof en zo. Als je dit nog leest, het ga je goed in je nieuwe functie of job!

Welkom @uhm.daniel ook!
Ik heb je berichtje even naar Iris doorgestuurd, Robert B. Ze vraagt of ik je wil bedanken namens haar! Dus bij deze. 🙂 Heel lief van je!
Hallo ik ben Monique woon in Berkel getrouwd en 2 kinderen werk als wijkverzorgster,Ik hou van borduren maar zins mijn artrose doe ik aan diamant painting. Ik rijd niet iedere dag met het ov omdat ik veel op de fiets doe. Nu wij geen auto meer hebben doen wij meer met de trein.
Ben heel benieuwd naar het forum
Hallo MONIQUE150564, van harte welkom 🙂!

Reageer