beantwoord

Wegfloepende reacties


  • Anonymous
  • 0 reacties
Eerder is gemeld dat de laatste tijd reacties spoorloos verdwijnen. Nog altijd kunnen reacties na te zijn bewerkt ineens wegfloepen. Zou daar (nog) eens naar gekeken kunnen worden omdat dit tot enige ergernis leidt. Alvast bedankt !
icon

Beste antwoord door Emma NS 12 June 2019, 14:32

Bekijk origineel

34 reacties

Er lijkt wel meer te blijven liggen momenteel. Vroeger was Sivan dan de aangewezen persoon om te contacten, maar hoe haar vervanging precies in elkaar gaat steken weet ik helaas ook niet. Heb de laatste keer m’n hele mailthread over een openstaand onderwerp met Sivan doorgestuurd naar de algemene forummailbox, waar ineens een moderator reageerde. An sich een goede oplossing natuurlijk dat zij tegenwoordig toegang hebben, maar door de onregelmatige aanwezigheid daar lopen dingen dan toch snel spaak.

Zelf zie ik bijvoorbeeld ook nog steeds favorieten die me vertellen dat ik iets gerapporteerd heb.

@Henk_NL Ha Henk, dat is lang geleden, niet alles blijkt dus langs je heen te gaan. Leuk !
Voor zover ik mij kan herinneren is het thans gesignaleerde probleem, niet zo lang geleden, wel door iemand opgepakt maar is niet opgelost of treedt weer op.
Hoi! Ik lees nog wel mee, maar heb momenteel niet zo’n trek in actief reageren. Meestal worden problemen idd wel netjes opgepikt en doorgegeven, maar lijkt het daarna te blijven “hangen” ergens. Hopelijk komt er snel een oplossing, verdwijnende berichten zijn immers “killing” voor een berichtenbox, lol.

M’n handtekening is een stukje uit “Heel even maar” van IOS. En die titel heeft dan toch wel weer raakvlakken met m’n activiteit hier 😉
Sinds gisteren worden de kozijnen bij mij in huis vervangen en weet ik niets beters te doen dan in een klein hok continu online te zitten. Daarna zou ik er ook mee moeten ophouden. Waarom ben ik er ooit aan begonnen, je krijgt niets voor elkaar ?

IOS ?? Dat is toch het besturingssysteem van Apple ?
Het heeft me even gekost om het uit m’n automatisme te krijgen om even het forum te checken, lol. Het is een soort Chinese muur, of iets moderner gezegd een firewall. Prima voor eenvoudige vragen, maar verandering via hier bereiken is lastig. Dat het gros van de operationele werkzaamheden vwb dit forum bij een externe organisatie ligt maakt het niet makkelijker. Een externe organisatie die ik hier gisteren op TV zag overigens 😶

Haha nee ik bedoelde niet iPhone OS 😉 https://nl.m.wikipedia.org/wiki/I.O.S.

Sterkte met de verbouwingen!
Had nooit van Is Ook Schitterend gehoord. Dan hebben mijn activiteiten van vandaag toch nog iets nieuws opgeleverd. Zal er naar gaan luisteren.

Btw begin het cynisme van indertijd beter te kunnen plaatsen ☺️ (hoe zou het toch gaan met GVB Flex, niets meer van vernomen)

Ga nu toch maar eens buiten kijken. Met een vriendelijke groet.
Staat genoteerd!
Btw begin het cynisme van indertijd beter te kunnen plaatsen ☺️ (hoe zou het toch gaan met GVB Flex, niets meer van vernomen)

Heb er zelf ook weinig meer van vernomen, heb ook weinig in deze branche gedaan de afgelopen maanden. Ben wel benieuwd eigenlijk haha.
@Henk_NL
Na de zoveelste vruchteloze poging om een kleine wijziging op de website te realiseren heb ik nog terug gedacht aan het GVB Flex topic.
Een onderhoud met de staatssecretaris I&W mevr. van Veldhoven aanvragen om bijvoorbeeld samen met @iMark een aantal zaken aan te geven die duidelijk zouden moeten worden opgenomen in de volgende concessie-overeenkomst, zou toch echt veel en veel meer zin hebben.🤣
Dat is zeker een beter idee en in mijn ervaring ook best realiseerbaar. Zelf heb ik de afgelopen jaren om diezelfde reden een aardig netwerk opgebouwd. Op dit forum heeft in het verleden nog veel meer gelopen, onder andere over Traject Vrij en een transparante prijsberekening daarin. De mensen die de kar daarin trokken zijn inmiddels van het forum verdwenen. Zegt genoeg helaas.
Reputatie 7
Badge +3
@Perron23
Een aardig idee om al vast te gaan nadenken over de volgende concessieovereenkomst. Tot die tijd zou eens worden kunnen nagedacht over hoe NS te houden is aan de voorwaarden van de lopende overeenkomst.

Een probleem met de concessieovereenkomst is bijvoorbeeld dat er geen concrete afspraken zijn over hoe lopende de overeenkomst kan worden ingegrepen wanneer de concessiehouder zich niet houdt aan de voorwaarden van de overeenkomst. Verder is er weinig concreets op het gebied van bijvoorbeeld een jaarlijkse evaluatie van de prestaties en tekortkomingen.

Ik weet niet of een onderhoud met de huidige staatssecretaris veel zal opleveren. Die is al weer weg tegen de tijd dat de nieuwe concessie (vanaf 2025) ingevuld gaat worden.
@iMark
Ah ja, nu begint er bij mij weer iets te dagen. Wil jij niet het liefst de NS tot een marionet van het ministerie transformeren ?

Lijkt mij, bij nader inzien, toch niet zo'n goed idee om daar samen naar toe te gaan 😥

Maar op zich was het toch niet zo gek gedacht om nu de afspraak te plannen, je kunt er maar beter zo vroeg mogelijk bij zijn.

Iets anders:

Zou jij niet vinden dat een forum waarbij het met name zou gaan om wenselijke veranderingen/verbeteringen beter op zijn plaats zou zijn bij een consumentenorganisatie. Het staat voor mij namelijk zo goed als vast dat dit forum daartoe niet geschikt is.
Reputatie 7
Badge +3
Ik trek mij uit dit topic terug. Wanneer mijn woorden verdraaid worden, heeft verder praten geen zin.
Mogelijk waren mijn herinneringen niet geheel vers meer. Ga mij geen moeite doen om het allemaal weer op te zoeken en op te dissen. Excuus, indien dit het geval mocht zijn geweest. Heb er, in dat geval, alle begrip voor.
Reputatie 6
Ik ben zojuist tegen dit probleem aangelopen bij het geven van een (vrij uitvoerige) reactie op: https://community.ns.nl/abonnementen-2/welk-abonnement-voot-2-maanden-58489#post393953. Is dit te herstellen? Ik heb niet zo'n zin om mijn hele uiteenzetting van mogelijk abonnementen en de bijbehorende kosten voor deze reiziger opnieuw te typen.
Probleem bestaat al enige tijd, komt met name voor als je een bewerking toepast. Zou iedereen willen aanraden om, zeker bij een lange reactie, de bijdrage te kopieren alvorens te versturen.
Het is natuurlijk niet duidelijk voor jullie welke moderator er actief is. Als dit voorkomt mag je, indien je ziet welke moderator actief is, deze een privébericht sturen. Ik heb de reacties in het topic gezet.
Net een deel van een printscreen toegevoegd aan het topic van "slome Thalys".

Mijn reactie zonder printscreen heeft ongeveer 9 minuten online gestaan.

Na het toevoegen van de printscreen krijg ik onderstaande melding.Moeten de auteursrechten eerst nagekeken worden voor dit terug online mag?

Een tijd terug werd ik ook van het forum gegooid. Sivan heeft dit toen ongedaan gemaakt. Ik begin me meer en meer af te vragen of mijn vraag tot reactivering wel een slimme beslissing was.
herrie, ik heb het hersteld. Ik vermoed dat het niet door de filter heen kwam omdat er links in staan.
Badge +3
De laatste dagen kunnen super users na een uur ook niet meer hun eigen topics/reacties bewerken, erg onhandig.

@Thom heeft het al ergens gemeld zei hij, maar het probleem bestaat nog steeds.

Oh wat irritant, zeg. Heb je dit via een andere moderator aangekaart, Thom?
Mocht je dit weekend overigens als super user dringend je reactie willen aanpassen, stuur me even een privébericht. Dan pas ik het aan.
Reputatie 7


Een tijd terug werd ik ook van het forum gegooid. Sivan heeft dit toen ongedaan gemaakt. Ik begin me meer en meer af te vragen of mijn vraag tot reactivering wel een slimme beslissing was.


Mooi is dat. Was dat ook een systeemfout of een overenthousiaste moderator ?
Reputatie 7
Badge +3
Waarschijnlijk een samenwerkingsverband van de vrolijke vrienden Moedwil & Misverstand.
Reputatie 7
Badge +4
Oh wat irritant, zeg. Heb je dit via een andere moderator aangekaart, Thom?
Mocht je dit weekend overigens als super user dringend je reactie willen aanpassen, stuur me even een privébericht. Dan pas ik het aan.

Ik het inderdaad bij twee moderatoren aangekaart. Een die er op dat moment was en via Erryt, als wat meer ervaren collega.

De wereld vergaat niet, maar ik vind het wel onhandig. Er is overigens geen echte aanleiding om in te grijpen.

Ik vind het wel storend dat dit soort dingen plotseling kunnen optreden. Het lijkt dat Insided weer eens bezig is. Het attenderen op privéberichten ging ook al niet goed deze week.
@Iris NS,

Dit is niet de eerste keer op mijn 400 berichten en topics dat ik een link in een bericht zet. De link ging zonder de printscreen wel door.

Geen idee waar het aan ligt, maar het is al vaker gebeurt. Het begint licht irritant te worden.

Kunnen leden met meer dan 100 reacties/topics niet op een veilige lijst gezet worden?

@Ferdinand Delasoie,

Rond de tijd dat ik verwijderd werd, werd er een ander forumlid verbannen met dezelfde beginletter in de naam. Ik hou het op een overijverige moderator. 🤔

Misschien toch eens vragen om mijn forumnaam te wijzigen naar gekke Henkie? Met momenten dekt dat mijn gevoel beter dan mijn huidige naam.

Reageer