Wilt u mijn persoonsgegevens van Google afhalen? Paar x gevraagd nu en staat er nog steeds op. Mij lukt het niet. houd van mij privacy, thanks

  • 13 April 2021
  • 3 reacties
  • 156 Bekeken

Graag persoonsgegevens van de site afhalen svp ivm privacy. Mij lukt het niet. Thanks, Bart


3 reacties

Badge +3

Hi @Appelsap25 

Je bedoelt dat eerder geplaatste persoongegevens hier (onder de naam Bart) nog steeds te vinden zijn via Google, ondanks dat je account verwijderd is?

Om welk topic gaat het? Ik neem aan dat je iets bedoelt zoals https://support.google.com/websearch/troubleshooter/3111061?hl=nl

De beste manier om informatie over jezelf te verwijderen uit de zoekresultaten van Google, is contact opnemen met de website-eigenaar die de informatie heeft gepubliceerd. Als de website-eigenaar de informatie verwijdert, kan Google deze niet vinden om weer te geven in zoekresultaten.

Als de website-eigenaar de informatie niet verwijdert, verwijdert Google bepaalde typen gevoelige persoonlijke informatie.

Contact opnemen met de website-eigenaar

Dat is NS dus… vaak worden zoekresultaten dan nog steeds weergegeven maar kom je dus niet meer uit op de pagina met de (verwijderde) informatie.

Maar goed, er zijn ook nog zoekmachines zoals https://web.archive.org die bijna alles bewaren, en dat wordt een stuk lastiger want het stond er ooit...

Reputatie 7
Badge +3

Om welk topic gaat het? 

Het enige topic wat ik kan vinden is dit topic:

Aan de hand van dit topic is al een ander topic waarin bepaalde persoonsgegeven waaronder een NS klantnummer stonden verwijderd. In bovengenoemd topic waarin meneer vraagt om zijn gegevens te verwijderen is door een moderator al de achternaam uit de eerste post verwijderd waarna meneer later toch weer met voor en achternaam ondertekent. Tja, op zo'n manier blijf je aan de gang. 

Zou je de vraag willen toelichten Appelsap25? Als er een topic verwijderd dient te worden ontvang ik graag een link naar het topic.

Reageer