beantwoord

dubbele ticket aanschaf

  • 7 February 2020
  • 1 reactie
  • 97 Bekeken

Dag,

Doordat het betaalproces niet vlekkeloos verliep heb ik twee keer een ticket aangeschaft. Ik heb maar 1 ticket nodig. Graag zou ik het dubbele ticket retour geven en de betaling terug gestort krijgen.

Mvg

icon

Beste antwoord door Thom 7 February 2020, 23:00

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +4

Als een betaling is mislukt, wordt het binnen tien dagen automatisch teruggestort, en meestal sneller. Heeft u twee volledig identieke kaarten volledig betaalt, dan moet u even contact opnemen met Klantenservice. ze zijn er 24 uur per dag, nu ook. Hou de kaarten en de mails bij de hand.

 


Contact opnemen met Klantenservice kan op meerdere manieren. Is het ingewikkeld, of bent u niet zo handig met sociale media, doe het dan telefonisch: Klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55, en tegen lokaal tarief. U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten, druk dan op 'Chat met NS'. Het kan ook heel goed door een berichtje te sturen naar Twitter of Facebook. Deze contactmogelijkheden werken doorgaans wat sneller dan met de telefoon vanwege de wachttijden, en u kunt een eventuele bijlage meesturen.

Reageer