beantwoord

Geldigheid keuzedagen

  • 28 september 2017
  • 30 reacties
  • 991 Bekeken


Toon eerste bericht

30 reacties

Reputatie 7
Badge +3

https://www.ns.nl/abonnementen/abonnementen-update/dal-voordeel-abonnement.html?  geeft aan dat Keuzedagen vanaf eind 2020 niet meer nieuw besteld kunnen worden. Of dat echt per 31/12/2020 of al 1 of 2 maanden eerder is staat er niet bij, maar voorlopig zijn ze dus nog wel te bestellen.

Haha Maxime, de tijd gaat snel maar ook weer niet zo snel.

 

Ik zie nu intern dat dit echt 2021 is. Ik vraag het voor de zekerheid even na, @Momo!

 

Edit 14-01-’20; ik heb intern een antwoord gehad dat dit inderdaad 'eind 2020’ is, maar ze gaan achter een specifieke datum voor me. Ik hoop dat ik die hier straks ook mag delen. :)

Badge +3

Dan zijn we eruit, en kan @MoDe gewoon maart in haar agenda zetten om het Dal Voordeel te stoppen en vervolgens opnieuw aanvragen met de jaarlijkse Keuzedagen.

Of nu al (nou ja, zodra de storing voorbij is) nog een kaart aan het kwartetspel toevoegen, voor nóg meer keuzedagen :rofl:

Werkt dat ook gewoon? Bij elk (minimaal Dal Voordeel) abonnement en 60+ gewoon die keuzedagen erbij kunnen bestellen?

Reputatie 7
Badge +3

Het is maar wat zwaarder weegt,  Keuzedagen hele jaar geldig of die €4 verschil in abonnementsprijs. Of laat tussen het opzeggen van het ene abonnement en afsluiten nieuw abonnement 1 of meerdere maanden zitten, al naar gelang je de Keuzedagen wilt gebruiken, iedere maand geen abonnement scheelt €4.66.

Reputatie 7
Badge +3

Bedankt voor alle adviezen

Reageer