beantwoord

Gratis gebruik maken van intercity direct

  • 2 juni 2014
  • 2 reacties
  • 378 Bekeken

Kan ik wanneer ik internationaal reis, gratis reizen met de intercity direct?
icon

Beste antwoord door Thom 2 juni 2014, 16:20Gratis is het niet in de ICDirect met een geldig internationaal kaartje - maar u hoeft geen toeslag te betalen.Wel grappig, er loopt net een topic over dit onderwerp:https://forum.ns.nl/overige-producten-6/internationaal-kaartje-geen-toeslag-de-ic-direct-2271Het kan interessant zijn voor Brussel - Amsterdam.Terug uit Brussel win je naar Amsterdam Centraal ongeveer vijfentwintig minuten omdat de ICDirect in Rotterdam aansluit op de Beneluxtrein en omdat de ICDirect natuurlijk aanmerkelijk sneller is.Kijk wel in de reisplanner of het in uw geval ook opgaat, uiteraard.Op de heenreis is de overstap in Rotterdam helaas ongunstig.

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Gratis is het niet in de ICDirect met een geldig internationaal kaartje - maar u hoeft geen toeslag te betalen.

Wel grappig, er loopt net een topic over dit onderwerp:

https://forum.ns.nl/overige-producten-6/internationaal-kaartje-geen-toeslag-de-ic-direct-2271

Het kan interessant zijn voor Brussel - Amsterdam.

Terug uit Brussel win je naar Amsterdam Centraal ongeveer vijfentwintig minuten omdat de ICDirect in Rotterdam aansluit op de Beneluxtrein en omdat de ICDirect natuurlijk aanmerkelijk sneller is.

Kijk wel in de reisplanner of het in uw geval ook opgaat, uiteraard.

Op de heenreis is de overstap in Rotterdam helaas ongunstig.
Badge
Dag Stefan, als je een geldig internationaal kaartje hebt, dan is een toeslagkaartje voor Intercity Direct niet nodig. Dank voor je reactie Thom. Ik heb je vraag verplaatst naar het topic 'overige producten'.

Reageer