beantwoord

groepsretour

  • 21 December 2014
  • 10 reacties
  • 544 Bekeken

kan je met een groepsretour ook weer terug? net zoals een retourtje?
icon

Beste antwoord door Anonymous 21 December 2014, 20:26

Ja, dat kan inderdaad. Anders hadden ze het geen 'retour' genoemd. De terugreis met het Groepsretour kan uitsluitend plaatsvinden op dezelfde datum als de heenreis.
Bekijk origineel

10 reacties

Ja, dat kan inderdaad. Anders hadden ze het geen 'retour' genoemd. De terugreis met het Groepsretour kan uitsluitend plaatsvinden op dezelfde datum als de heenreis.
ooh okee!
dus waar je vertrekt kan je later ook weer naar terug?
Reputatie 4
Badge
Ja, daarvoor is het groepsretour bedacht. Zodat persoon 1 van A naar B en terug naar A kan en persoon 2 van C naar B en weer terug naar C kan enz.
Hallo Anne-roos, Het antwoord van De luchtmacht is juist. Met het Groepsretour mag je ook weer terug reizen naar je begin station. Het is een retour kaartje tussen de opgegeven stations. Groet, Marjan
Hallo, Wij willen graag volgend weekend met 6 mensen naar Amsterdam gaan stappen. We vertrekken pas in de late namiddag. De goedkoopste formule is deze groepsretour, maar we verwachten wel pas in de vroege uurtjes op zondag terug te keren.
Moet ik dan één of twee tickets kopen?
Hoi Vital,

Het groepsretour is geldig de datum die je kiest tot de volgende ochtend 04.00 uur. Als jullie later terugreizen heb je er twee van nodig.
Bedankt Loes,

duidelijk
Hallo,
wij hebben zaterdag een vrijgezellenfeestje,
we vertrekken rond 11 uur vanuit Den Helder naar Amsterdam.
de meeste komen van texel en daarom hebben wij besloten om daarna naar hoorn te gaan om te overnachten
kan dit ook met een groepsretour of moet je dan echt weer terug naar den helder?
groetjes
@Femkehegeman: Ik begrijp uit je bericht dat jullie het traject Den Helder - Amsterdam hebben gekozen voor het Groepsretour. Hoorn ligt helaas niet op de route van dit traject en je kunt daarom niet met je Groepsretour naar Hoorn reizen. Je zou wel kunnen reizen tot Heerhugowaard en met een apart ticket of de OV-chipkaart verder kunnen reizen naar Hoorn. Een enkeltje Heerhugowaard - Hoorn kost €3,70.

Reageer