beantwoord

Heen en terug reizen

  • 2 juni 2015
  • 4 reacties
  • 961 Bekeken

Ik wilde graag met 6 vrienden een dagje naar Amsterdam en ik zag dat er een groepskorting was. Alleen is dat voor heen en terug of kan je daar alleen heen mee reizen?
icon

Beste antwoord door Thom 2 juni 2015, 09:37

Het is een retour. Met zes man reist u dus retour voor (nu) 49 + 5 euro. De eindbestemming ligt vast maar u mag er vanaf verschillende plaatsen naar toe reizen.https://www.ns.nl/producten/losse-kaartjes/p/ns-groepsretour
Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +4
Het is een retour. Met zes man reist u dus retour voor (nu) 49 + 5 euro. De eindbestemming ligt vast maar u mag er vanaf verschillende plaatsen naar toe reizen.

https://www.ns.nl/producten/losse-kaartjes/p/ns-groepsretour
Het is een retour dus heen en terug?
Reputatie 7
Badge +4
Ja, heen en terug. Het is inderdaad onwaarschijnlijk goedkoop en gunstig als de reis wat langer is. Het is in uw geval een retour van elke plaats in Nederland van en naar Amsterdam en dat is dan voor 9 euro per persoon.
Ja, heen en terug. Het is inderdaad onwaarschijnlijk goedkoop en gunstig als de reis wat langer is. Het is in uw geval een retour van elke plaats in Nederland van en naar Amsterdam en dat is dan voor 9 euro per persoon. dat is niet duur bedankt:S

Reageer