beantwoord

Het Traject Vrij abonnement

  • 2 januari 2015
  • 1 reactie
  • 334 Bekeken

Is dit nieuwe abonnement ook te gebruiken voor vervoer met bv. de bus en andere treinvervoerders dan de NS ?
icon

Beste antwoord door Tochjo 2 januari 2015, 16:41

Traject Vrij is een reisproduct dat op een persoonlijke OV-chipkaart staat. U kunt met die OV-chipkaart ook reizen met bus, tram en metro als u daar saldo op laadt. Wilt u reizen met korting, dan kunt u er ook een reisproduct op laden dat u recht geeft op korting bij de bus-, tram- of metrovervoerder. Het abonnement Traject Vrij alleen geeft geen recht op korting bij bus, tram en metro.Met Traject Vrij reist u gratis op het afgekochte traject en op rekening als u buiten uw traject reist. Dat geldt ook voor reizen met andere treinvervoerders: die worden later gefactureerd en per automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Het afgekochte traject kan ook een traject bij een andere treinvervoerder zijn of bij meerdere treinvervoerders.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Traject Vrij is een reisproduct dat op een persoonlijke OV-chipkaart staat. U kunt met die OV-chipkaart ook reizen met bus, tram en metro als u daar saldo op laadt. Wilt u reizen met korting, dan kunt u er ook een reisproduct op laden dat u recht geeft op korting bij de bus-, tram- of metrovervoerder. Het abonnement Traject Vrij alleen geeft geen recht op korting bij bus, tram en metro.

Met Traject Vrij reist u gratis op het afgekochte traject en op rekening als u buiten uw traject reist. Dat geldt ook voor reizen met andere treinvervoerders: die worden later gefactureerd en per automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Het afgekochte traject kan ook een traject bij een andere treinvervoerder zijn of bij meerdere treinvervoerders.

Reageer