beantwoord

Internationaal fiets ticket

  • 9 July 2014
  • 2 reacties
  • 1705 Bekeken

Kan ik een internationaal fiets ticket bij iedere ns balie kopen en is deze gelding in nl
icon

Beste antwoord door IskOV 9 July 2014, 09:08

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 3
Badge
Zie https://www.nsinternational.nl/nl/voorbereiding-thuis/fiets-meenemen-in-de-trein#kopen_en_reserveren_van_een_fietskaartje.

Dus zeker niet bij elke balie. Als u het eenmaal heeft is het geldig op het Nederlandse deel van uw traject, als u dat bedoelt. Het wordt volgens mij weer anders als u bijvoorbeeld vrij reizen heeft op het Nederlandse deel, en alleen een kaartje koopt vanaf de grens. Dan heeft u vermoedelijk nog een losse dagkaart fiets nodig (maar dat weet ik niet helemaal zeker).

Ik neem de fiets zelf nog wel eens mee naar Belgiƫ, en eerlijk gezegd is het dan vaak handiger om een dagkaart fiets voor het NL deel en vervolgens even bij de Belgische conducteur een apart fietskaartje voor het Belgische deel te kopen dan helemaal naar een internationale servicebalie van NS te gaan om het vooraf te regelen. Nog nooit een probleem mee gehad.
Hallo Bakker.J,

De link in de reactie van IskOV geeft informatie over het kopen van een dagkaart fiets. Heb je nog vragen, dan kun je bellen met NS International Service Center op 030-2300023.

Groet,
Marjan

Reageer