beantwoord

Kaartje gekocht ipv Almere Utrecht nu Utrecht Almere, kan ik dit nog ergens omdraaien moet namelijk van almere naar Utrecht??

  • 19 February 2019
  • 1 reactie
  • 68 Bekeken

Ik heb per ongeluk kaartje gekocht van Utrecht centraal naar Almere centraal, maar moest juist van Almere centraal naar Utrecht centraal?? Ik vertrek woensdagochtend, graag hulp lieve mensen 🙂
icon

Beste antwoord door Miriam NS 19 February 2019, 19:07

Hallo Ries1978, welkom op onze Community!Vervelend dat dit niet goed is gegaan. Waar heb je dit ticket aangeschaft? Was dit op het station of in onze webshop?

In het eerste geval kunnen wij voor je nagaan of er met dit ticket gereisd is. Je zou dan dus een nieuw ticket aan kunnen schaffen en de oude bewaren. Als je donderdag dan contact met ons opneemt kunnen we zien dat er met het verkeerde ticket niet is gereisd en de kosten vergoeden.In het tweede geval wordt het lastiger, want dan kunnen we dit niet nagaan. Het is dan van belang dat het ticket niet geopend/gedownload is. Is dat wel het geval dan kunnen we dit niet meer aanpassen en raad ik je aan om een nieuw ticket aan te schaffen.

Bekijk origineel

1 reactie

Hallo Ries1978, welkom op onze Community!

Vervelend dat dit niet goed is gegaan. Waar heb je dit ticket aangeschaft? Was dit op het station of in onze webshop?
In het eerste geval kunnen wij voor je nagaan of er met dit ticket gereisd is. Je zou dan dus een nieuw ticket aan kunnen schaffen en de oude bewaren. Als je donderdag dan contact met ons opneemt kunnen we zien dat er met het verkeerde ticket niet is gereisd en de kosten vergoeden.

In het tweede geval wordt het lastiger, want dan kunnen we dit niet nagaan. Het is dan van belang dat het ticket niet geopend/gedownload is. Is dat wel het geval dan kunnen we dit niet meer aanpassen en raad ik je aan om een nieuw ticket aan te schaffen.

Reageer