beantwoord

OV-Begeleiderskaart

  • 14 mei 2014
  • 1 reactie
  • 376 Bekeken

Hallo wie kan mij uitleggen of ik met een OV-Begeleiderskaart met de DB Bahn kan reizen met gratis begeleiding net als ik de BeNeLux.?
icon

Beste antwoord door Anonymous 15 mei 2014, 16:30

Beste johan1276, Wanneer je in het bezit bent van een OV-Begeleiderskaart, dan reist je begeleider binnen de Benelux gratis mee. Je begeleider moet wel voorzien zijn van kosteloos biljet. Dit biljet is verkrijgbaar bij een Internationaal verkooppunt.In de Thalys, Eurostar en andere hogesnelheidstreinen in Europa gelden speciale tarieven. Voor deze treinen betaal je meestal een toeslag, ook voor je begeleider. Vraag bij het boeken van je reis altijd naar de geldende regeling voor de landen die je aandoet. Duitsland valt niet binnen de Benelux dus de OV-Begeleiderskaart is daar niet geldig.Voor specifieke vragen kun je ook via 030-2354661 contact opnemen met de afdeling OV-Begeleiderskaart. Voor de vindbaarheid van dit topic heb ik je vraag verplaatst naar 'Overige producten'.Bekijk origineel

1 reactie

Beste johan1276, Wanneer je in het bezit bent van een OV-Begeleiderskaart, dan reist je begeleider binnen de Benelux gratis mee. Je begeleider moet wel voorzien zijn van kosteloos biljet. Dit biljet is verkrijgbaar bij een Internationaal verkooppunt.

In de Thalys, Eurostar en andere hogesnelheidstreinen in Europa gelden speciale tarieven. Voor deze treinen betaal je meestal een toeslag, ook voor je begeleider. Vraag bij het boeken van je reis altijd naar de geldende regeling voor de landen die je aandoet. Duitsland valt niet binnen de Benelux dus de OV-Begeleiderskaart is daar niet geldig.

Voor specifieke vragen kun je ook via 030-2354661 contact opnemen met de afdeling OV-Begeleiderskaart. Voor de vindbaarheid van dit topic heb ik je vraag verplaatst naar 'Overige producten'.

Reageer