beantwoord

Railrunner retour?

  • 14 July 2015
  • 5 reacties
  • 3068 Bekeken

Het railrunnerkaartje voor kinderen is de hele dag geldig. Dit is dus een retourkaartje?
icon

Beste antwoord door Anonymous 14 July 2015, 14:37

Bekijk origineel

5 reacties

Nee, het is een dagkaart. Een kind kan er een onbeperkt aantal ritten per dag mee maken.
Ah, duidelijk. Bedankt voor de reactie!
De verwarring voor niet ervaren opa's wordt echter heel groot wanneer je een railrunner besteld als e-ticket en dat er in het bestelvak ineens een keuze komt te staan van "enkele reis" en "dagretour". Blijkbaar nutteloze zaken die voor de aanschaf van een railrunnerkaart geen enkele betekenis hebben. Advies daartoe aan de communicatiespecialisten bij NS: Biedt alleen datgene aan waar de webpagina over gaat óf verklaar duidelijk waartoe die toevoegingen zijn. Het staat namelijk nérgens aangegeven!

m. vr. gr.
Biels
De verwarring voor niet ervaren opa's wordt echter heel groot wanneer je een railrunner besteld als e-ticket en dat er in het bestelvak ineens een keuze komt te staan van "enkele reis" en "dagretour".
Dat gaat niet over de Railrunner, maar is een suggestie om naast de Railrunner ook nog een enkele reis of dagretour aan te schaffen.

Als oud-webmaster bij een wereldomspannend groot bedrijf heb ik geleerd dat je nooit iets aan het toeval moet overlaten. Als je al een suggestie doet voor meerdere aankopen stuur de klant dan naar een pagina waar gerelateerde producten zijn te vinden. Bovenstaand frame doet dat dus niet en geeft niet eens aan dat het om een suggestie gaat. Het werkt gewoon verwarring in de hand. Kortom: die ene transactie afwikkelen en daarna op een vervolgpagina de mogelijkheid geven om nog andere producten uit het sortiment in het winkelwagentje te plaatsen en tot slot afrekenen. 99 van de 100 on-line winkels werken zo. Waarom moet het bij de NS dan ineens weer anders?

Reageer