beantwoord

Spoor

  • 16 mei 2018
  • 1 reactie
  • 84 Bekeken

Wanneer komt nummer 2 van Spoor uit?
icon

Beste antwoord door Tochjo 16 mei 2018, 18:27

Een paar weken geleden. Als u hem nog niet ontvangen hebt, raad ik u aan even rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen nagaan of er misschien een reden is dat u het blad niet hebt ontvangen, bijvoorbeeld omdat geregistreerd staat dat u geen aanbiedingen per post wilt ontvangen, en de laatste editie nasturen.Contact opnemen met de klantenservice gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Een paar weken geleden. Als u hem nog niet ontvangen hebt, raad ik u aan even rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen nagaan of er misschien een reden is dat u het blad niet hebt ontvangen, bijvoorbeeld omdat geregistreerd staat dat u geen aanbiedingen per post wilt ontvangen, en de laatste editie nasturen.

Contact opnemen met de klantenservice gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.

Reageer