beantwoord

spoor digitaal


  • Intercity
  • 5 reacties

Wat jammer dat SPOOR digitaal is. Sinds ik SPOOR per mail ontvang lees ik t blad niet meer. Vind het weinig aantrekkelijk om achter de computer te moeten zitten (ik beschik niet over laptop) of het blad op telefoonscherm te lezen. 

Verkeerde keuze van NS. Ik zou t graag weer per post ontvangen. 

icon

Beste antwoord door Rizana NS 11 June 2021, 19:04

Bekijk origineel

11 reacties

De huidige versie (SPOOR 2) is zowel digitaal als print. Daarna komt weer een digitale, en SPOOR 4 (eind september) is weer digitaal én print! 

Bedankt voor de reactie. Hoe kom ik aan de geprinte versie? Ik heb deze niet ontvangen. 

Wordt SPOOR nu om en om alleen digitaal en digitaal + printversie uitgegeven? 

Badge +3

De papieren versie kan je eventueel nabestellen via de Klantenservice, maar er zit dan geen code bij voor kortingen op uitjes e.d.

Wil je de papieren versie altijd ontvangen, zet dan in Mijn NS bij https://www.ns.nl/mijnns#/persoonsgegevens en dan Notificaties en updates de aanbiedingen (o.a. SPOOR) op alleen Post.

Als de optie e-mail aan staat dan krijg je namelijkalleen de digitale versie (scheelt papier).

Onhandig voor wanneer er geen papieren versie is, maar de digitale versie(s) kan je alsnog lezen via https://spoormagazine.ns.nl/juni-2021-special/cover (pas de link aan voor eerdere editites).

Badge +3

@Momo hou je ramen en deuren dicht want we ‘moeten’ dus naar Leiden :laughing:

https://spoormagazine.ns.nl/juni-2021-special/stedengids-leiden

Reputatie 7
Badge +3

Ik zag het gister in de digitale Spoor. Nou, laat ze maar komen, ze gaan dan toch naar het centrum en niet naar mijn wijk, hier zijn geen bezienswaardigheden, leuke fashion winkeltjes of lunchplekken. Nou ja, we kunnen nog naar Tante Jans, die heeft nu ook een terras buiten. Met uitzicht op station De Vink, kun je fijn naar de langsrijdende treinen kijken

Laat de “Spoor gangers” de horeca in de Leidse binnenstad maar goed sponseren, Als aanvulling op de tips uit Spoor, er is sinds eind vorig jaar een nieuw Italiaans restaurant, Pavarotti, en daar is vorige maand ook een ijssalon bij gekomen, Pavarotti Dolce, heerlijk Italiaans ijs. Gezellig aan de Nieuwe Rijn, inclusief terrasboot. Of ga voor koffie of thee met wat lekkers naar 30ml op de Botermarkt, iederen is daar van harte welkom bij Floor. 

Hoi Roibert. Bedankt voor je reactie. Ik heb mijn voorkeuren gecheckt in mijn account. De notificaties stond al op alleen post. Voorkeur lijkt niet te werken. SPOOR krijg ik alleen digitaal. De kortingscodes heb ik sowiesoniet, want de digitale versie lees ik niet. 

Reputatie 7
Badge +1

Wil je de papieren versie altijd ontvangen, zet dan in Mijn NS bij https://www.ns.nl/mijnns#/persoonsgegevens en dan Notificaties en updates de aanbiedingen (o.a. SPOOR) op alleen Post.

Als de optie e-mail aan staat dan krijg je namelijkalleen de digitale versie (scheelt papier).

Grappig, want mijn instellingen voor 'Aanbiedingen (o.a. SPOOR) staan aan voor zowel e-mail als voor post maar er is toch een papieren versie van het magazine op de deurmat gevallen, maar ik heb dan weer geen email met de link gekregen. 

Badge +3

Dat is dan ook weer veranderd misschien, na ‘klachten’.

De papieren versie gisteren gisteren ontvangen (in ieder geval uit de bus gevist dus kan ook donderdag of vrijdag geweest zijn), de link naar de digitale had ik uit een ander topic geplukt en aangepast naar juni 2021.

Op de adresopdruk twee keer mijn naam en de twee klantnummers van Mijn NS accounts.

Reputatie 7
Badge +3

Hier geen papieren versie ontvangen, of die moet nog komen, en opties staan voor zowel post als e-mail.

Mmm verrassend, maar zeer vaag en geen enkelelogica.. Lijkt geen spoor op te trekken. 

Badge +3

Voor wie de digitale versie niet krijgt (die van juli had ik ook niet, e-mail staat uit in mijn profiel omdat je dan de papieren versie niet zou ontvangen?) kwam ik er net achter dat de laatste editie gewoon (altijd?) te vinden is op https://spoormagazine.ns.nl (zonder verder iets achter de url, je wordt doorgestuurd).

Reageer