beantwoord

Ticket

  • 3 maart 2019
  • 1 reactie
  • 139 Bekeken

Ik heb een online tickets gekocht maar alleen een verkeerde dat datum er op gezet perongeluk weet iemand misschien fhoe ik die kan veranderen. Graag hoor ik het
icon

Beste antwoord door Tochjo 3 maart 2019, 19:15

Alleen als u het e-ticket nog niet gedownload hebt, kunt u hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Hebt u het e-ticket al gedownload, dan is er niets meer aan te doen, omdat NS niet kan controleren of u het ticket niet toch geprint hebt en ermee gaat reizen. Zou u uw geld terug kunnen krijgen, dan zou u gratis kunnen reizen. Zou u de datum kunnen wijzigen, dan zou u twee dagen kunnen reizen voor de prijs van één.U zou als u het ticket al gedownload hebt hoogstens nog direct contact kunnen opnemen met de klantenservice om te zien of men uit coulance bereid is u tegemoet te komen, maar ik zou daar niet te veel van verwachten.Rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55. U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Alleen als u het e-ticket nog niet gedownload hebt, kunt u hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Hebt u het e-ticket al gedownload, dan is er niets meer aan te doen, omdat NS niet kan controleren of u het ticket niet toch geprint hebt en ermee gaat reizen. Zou u uw geld terug kunnen krijgen, dan zou u gratis kunnen reizen. Zou u de datum kunnen wijzigen, dan zou u twee dagen kunnen reizen voor de prijs van één.

U zou als u het ticket al gedownload hebt hoogstens nog direct contact kunnen opnemen met de klantenservice om te zien of men uit coulance bereid is u tegemoet te komen, maar ik zou daar niet te veel van verwachten.

Rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55. U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.

Reageer