treinkaartje formule 1 Zandvoort

  • 14 maart 2020
  • 11 reacties
  • 437 Bekeken

Nu de F1 is gecanceld 

hoe zit het dan met mijn reeds gekochte eticket voor Zandvoort op 1 mei ?


11 reacties

Reputatie 5
Badge

In dit centrale topic vindt u meer informatie over het wijzigen en annuleren van tickets i.v.m het Corona virus.

Daarin staat:

Actietickets en tickets voor evenementen

Met de aankondiging van het kabinet dat evenementen met meer dan 100 deelnemers komen te vervallen zullen veel reizigers niet naar hun concert, beurs of ander evenement kunnen reizen met hun treinticket. In dat geval kunnen reizigers contact opnemen met onze Klantenservice en de situatie bespreken. Wederom geldt het verzoek om dit zover mogelijk via Chat of Sociale Media te laten verlopen.

Reputatie 7
Badge +3

Van wat ik nu lees is er nog geen officieel bericht dat de F1 begin mei niet doorgaat, al gaat het er wel steeds meer op lijken. Het zou dan mogelijk verplaatst kunnen worden naar augustus.

Tussen nu en de geplande datum van mei zitten nog 7 weken en tot augustus is nog 4½ maand. Wacht voorlopig gewoon nog even de berichtgeving en ga na niet voor F1 kaartjes nu al de klantenservice bellen. Ik weet  niet hoeveel mensen al een e-ticket voor de trein hebben gekocht maar als die allemaal nu al gaan bellen dan raakt de klantenservice nog meer overbelast dan ze al zijn.  Laten we de klantenservice alsjeblieft bereikbaar houden voor mensen die nu op dit moment niet op reis gaan met een e-ticket omdat er iets is afgelast of voor andere meer dringende issues dan een event wat een stuk verder in de toekomst ligt. 

Badge +3

Dat wordt dan nog wat, want Zandvoort is al druk genoeg in de zomermaanden.

Reputatie 6
Badge +2

Het is duidelijk dat de GP niet doorgaat in Zandvoort in mei. Buiten het toeschouwers-gedeelte is dit voor de teams ook niet meer haalbaar met alle maatregelen en (reis) beperkingen, zelfs in het best mogelijke scenario. Door het annuleren van de eerste vier races is de eerste race op de kalender pas 3 mei en dus is er wel wat tijd om te kijken hoe nu verder.

Succesvolle verplaatsing naar de zomer zou natuurlijk heel positief zijn (even buiten de drukte gerekend), omdat dat zou betekenen dat de corona-ellende dan voorbij is.

Moet ik de zaterdag en zondag speciale enkele reis tickets annuleren, on worden die, zodra een nieuwe datum bekend is “vervangen” of “geaccepteerd” ?

 

Reputatie 7
Badge +3

Zie een nieuwe update in het centrale sticky topic over de informatie omtrent het Coronavirus

https://community.ns.nl/werkzaamheden-en-evenementen-54/reactie-ns-op-corona-covid-19-virus-64152

 

Reizen naar Formule 1-race Zandvoort (aanvulling 19 maart)

De Formule 1-race in Zandvoort is helaas afgelast. Alle reizigers die een speciaal ticket voor de treinreis naar dit station hebben gekocht zullen door NS benaderd worden voor restitutie. Zelf contact opnemen is dus niet nodig. 

Moet ik de zaterdag en zondag speciale enkele reis tickets annuleren, on worden die, zodra een nieuwe datum bekend is “vervangen” of “geaccepteerd” ?

 

Heeft u de tickets al gedownload?? Indien dit niet het geval is kunt u deze nog via de klantenservice laten annuleren. Indien u ze wel gedownload hebt zijn ze in principe niet meer te retourneren.

Overigens vraag ik mij af waarom u al treintickets voor 1 mei heeft besteld? 

Reputatie 7
Badge +3

Als je de kaartjes voor de Grand Prix voor een bepaalde datum bestelde waren ze met 20% korting.

https://nieuws.ns.nl/ns-rijdt-tijdens-dutch-grand-prix-elke-vijf-minuten-naar-zandvoort/

NS raadt bezoekers van de Dutch Grand Prix aan nu al online hun kaartje te kopen. De komende twee weken kan dat met 20 procent korting. Omdat NS van deze vroege beslissers weet op welk station ze opstappen, kan de dienstregeling zo veel mogelijk op maat gemaakt worden.

Tsja vandaar dus. Dat worden dus heel veel verzoeken om terugbetaling.

Tsja vandaar dus. Dat worden dus heel veel verzoeken om terugbetaling.

 

Ik ga ervan uit dat NS deze reizigers door de speciale actie op de radar heeft en hierdoor ook zelf kan benaderen. @Gert de Vente  zelf actief de Klantenservice benaderen hoeft niet, wij nemen contact met alle reizigers met een ticket voor deze speciale datum op.  

Badge +3

Tsja vandaar dus. Dat worden dus heel veel verzoeken om terugbetaling. 

Nou nee, want van iedereen die ze besteld had zijn de gegevens bekend en die krijgen automatisch bericht. Hoeven zelf dus voorlopig niets te doen, en annuleren zal dan echt niet via de Klantenservice hoeven vermoed ik zomaar.

Reageer