beantwoord

we willen met 2 voordeelkaarjes reizen naar leiden maar wat kosten dan 2 kaartjes voor kinderen

  • 14 maart 2016
  • 1 reactie
  • 51 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
we willen met 2 voordeelkaarjes reizen naar leiden maar wat kosten dan 2 kaartjes voor kinderen 8 rn 10 jaar
icon

Beste antwoord door Tochjo 14 maart 2016, 14:59

Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen een hele dag reizen met een Railrunner. Dit kaartje kost 2,50 euro en is verkrijgbaar bij de kaartautomaat als eenmalige chipkaart, als e-ticket of als product voor op een OV-chipkaart.Als de kinderen al een persoonlijke OV-chipkaart hebben, kunt u gratis het abonnement Kids Vrij op de kaarten laden. De kinderen reizen dan tot en met hun elfde gratis mee met een volwassene. Als de kinderen nog geen persoonlijke OV-chipkaart hebben, dan kunt u deze meebestellen als u Kids Vrij aanvraagt. De persoonlijke OV-chipkaarten kosten dan 7,50 euro en u moet rekening houden met een levertijd van een week.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen een hele dag reizen met een Railrunner. Dit kaartje kost 2,50 euro en is verkrijgbaar bij de kaartautomaat als eenmalige chipkaart, als e-ticket of als product voor op een OV-chipkaart.

Als de kinderen al een persoonlijke OV-chipkaart hebben, kunt u gratis het abonnement Kids Vrij op de kaarten laden. De kinderen reizen dan tot en met hun elfde gratis mee met een volwassene. Als de kinderen nog geen persoonlijke OV-chipkaart hebben, dan kunt u deze meebestellen als u Kids Vrij aanvraagt. De persoonlijke OV-chipkaarten kosten dan 7,50 euro en u moet rekening houden met een levertijd van een week.

Reageer