beantwoord

ZoneTaxi

  • 7 juni 2015
  • 2 reacties
  • 223 Bekeken

Waarom is er geen ZoneTaxi op station Den Haag Centraal?
icon

Beste antwoord door Stephan NS 8 juni 2015, 08:59

Hallo Hermien,Welkom op het NS Serviceforum. Ik kan je geen antwoord geven op deze vraag, maar Zonetaxi zelf kan je hier ongetwijfeld verder mee helpen. Ik adviseer je telefonisch contact met ze op te nemen hiervoor, al is de kans groot dat het met afspraken met lokale taxiondernemers te maken heeft zoals Gert-Jan G al aangeeft. Je topic is verplaatst naar "Overige producten".Groet,

Stephan
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 4
Badge
Daarvoor zult u waarschijnlijk bij de lokale taxiondernemers moeten zijn die liever reguliere taxitarieven rekenen. NS en KNV Taxi rijden zelf immers geen taxi's maar bemiddelen slechts via een stichting en Transvision B.V. tussen klant en taxiondernemer.
Hallo Hermien,

Welkom op het NS Serviceforum. Ik kan je geen antwoord geven op deze vraag, maar Zonetaxi zelf kan je hier ongetwijfeld verder mee helpen. Ik adviseer je telefonisch contact met ze op te nemen hiervoor, al is de kans groot dat het met afspraken met lokale taxiondernemers te maken heeft zoals Gert-Jan G al aangeeft. Je topic is verplaatst naar "Overige producten".

Groet,
Stephan

Reageer