Week van de toegankelijkheid

  • 2 oktober 2018
  • 29 reacties
  • 1409 Bekeken


Toon eerste bericht

29 reacties

Voor de vragen over het GTBV proces heb ik inmiddels ook iets meer toelichting. Wat ik heb begrepen is dat jouw situatie een uitzonderlijk geval is door een specifieke combinatie aan producten. De exacte afhandeling daarvan is daardoor uitdagend, omdat het onduidelijk schijnt te zijn hoe die precieze situatie afgehandeld hoort te worden. Onder andere naar aanleiding van mijn meldingen zal ervoor gezorgd worden dat er voor dit unieke geval ook een duidelijkere instructie beschikbaar wordt gemaakt, zodat het hopelijk niet nogmaals voorkomt. Bij dezen dan ook mijn excuses dat dit zo heeft moeten lopen.
Reputatie 6

Weet iemand hoe je een topic kunt aanmaken in combinatie met een schermlezer? Na een vorige update door de ontwikkelaar is dit niet meer mogelijk…
 

Ik vraag @Stijn NS  hier even naar te kijken, VIRM. Hij is beter bekend met de updates van Insided en kan je waarschijnlijk beter helpen dan ikzelf. 

Zoals ik al heb aangegeven in het andere topic waar je hier vragen over hebt gesteld, snap ik dat deze functionaliteit voor jou van een groot belang is, @VIRM. Wij zijn hierin echter afhankelijk van de beheerder van het platform en ik durf dan ook niet te zeggen wanneer de betreffende update zal komen. Sorry.

Reageer