conducteurs

  • 21 December 2019
  • 2 reacties
  • 765 Bekeken

Reputatie 3

Laatst zijn er dus weer conducteurs mishandeld. Ik vind dat de NS best mag toelaten dat als een conducteur in een situatie komt waar die wordt geslagen hij/zij best terug mag slaan. Voor jezelf opkomen is altijd goed! Daarnaast lopen die arme ontschuldige lieve mensen verwondingen op die permanent kunnen zijn...


2 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Het is weer het bekende liedje in Castricum op vr/za of za/zo avond. Daar loopt altijd ongelooflijk tokkievolk rond dat stijf staat van de drank en/of drugs.

Reputatie 6
Badge +1

NS en dus ook het personeel dient zich als staatsbedrijf toch echt aan de wet te houden. En weet waar je aan begint bij die straalbezopen pilletjesslikkers, zeker als ze in groep zijn. Deze NH uitgaansscene is berucht, al sinds jaren. Hoeft overigens niet meteen tokkie te zijn, juist ´elite´ kan helaas vooral ook enorm uit hun dak en zinnen gaan als de wijn is in de man (tegenwoordig ook vrouw). Juist deze provincie N-H staat daar erg om bekend. Dat is bvb een van de redenen dat het overgrote deel van de conducteurs zich liever meteen in de achterste stuurstand wegsluit.

In FR bij die SNCF wordt er na zoiets meteen onmiddellijk door de ene of andere van toepassing zijnde vakbond (er zijn er vele daar) tot staking uitgeroepen in de hele regio. Dan zijn alweer de scholiertjes en andere onschuldigen de dupe.

Reageer