Dirk Kuyt Testimonial zondagmiddag 27 mei 2018 De Kuip Rotterdam

  • 6 April 2018
  • 0 reacties
  • 510 Bekeken

https://www.facebook.com/events/417089228754155/?ti=cl

DIRK KUYT KRIJGT AFSCHEIDSWEDSTRIJD IN DE KUIP

Dirk Kuyt neemt op zondag 27 mei 2018 officieel afscheid als profvoetballer. Ruim een jaar nadat de Katwijker Feyenoord in De Kuip met drie doelpunten naar de landstitel schoot, maakt hij in hetzelfde stadion nog één keer zijn opwachting in de ‘Dirk Kuyt Testimonial’.

De Dirk Kuyt Testimonial is een afscheidswedstrijd die speciaal voor de nu 37-jarige oud-voetballer wordt georganiseerd en waaraan vele bekende oud-ploeggenoten van Kuyt zullen deelnemen.

"Ga je mee naar 't Stadion?" Dat heeft Dirk Kuyt wel verdient!

DIRK KUYT TESTIMONIAL.

Zondag 27 mei 2018
Aanvang: 14:00 uur
Stadion open: 12:30 uur

Stadion Feyenoord Rotterdam
"De Kuip"
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam
www.dekuip.nl

⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Kom jij ook naar het stadion?
Mis geen minuut van de wedstrijd.
Feyenoord verwacht zondag grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar de Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. Het stadion gaat ruim op tijd open.

Poorten op tijd open.
De stadionpoorten gaan zondag om 12:30 uur open. Supporters hebben anderhalf uur voor de aftrap van de wedstrijd toegang tot het stadion.

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten.
Bij sommige thuiswedstrijden van Feyenoord komt de instroom van supporters laat op gang. Gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

Kom met het Openbaar Vervoer!
Feyenoord raadt bezoekers aan om met het Openbaar Vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

De NS laat zondag extra treinen rijden. Er rijden pendeltreinen tussen station Rotterdam Centraal Station en station Rotterdam Stadion. Ben jij van plan met de trein naar De Kuip te reizen? Hou dan de website www.ns.nl in de gaten voor het meest actuele reisadvies en/of eventuele vertragingen.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een prachtige middag in De Kuip toe!

0 reacties

Geen reactie

Reageer