beantwoord

Foute programmering mobiele incheck zuilToon eerste bericht

441 reacties

Helaas heb ik nog geen nieuwe update ontvangen. Het lastige is dat ik en de collega met wie ik bezig ben om dit uit te zoeken, andere dagen draaien. Ivm met mijn stage ben ik doordeweeks namelijk niet beschikbaar en deze collega is er dan wel. Ik hoop hem deze week alsnog te bereiken om jullie van een update te kunnen voorzien, want dit topic loopt natuurlijk al heel erg lang. 

Nee dat is helemaal niet lastig. Dan had je dit topic al lang geleden aan één van je collega's moeten overdragen die wel doordeweeks beschikbaar is. 

Helaas nog niets nieuws! Ik hou mijn ogen open! 

Helaas, nog niks. Ik heb er nogmaals een bericht achteraan gestuurd! Hopelijk hoor ik snel iets terug! 

Ik vind dit topic compleet lachwekkend aan het worden. Jullie hebben aan het begin gesteld dat jullie hier compleet niets mee gingen doen en dat houden jullie nu al 7 maanden vol middels wekelijkse updates. Als jullie middels dit topic duidelijk willen maken dat de klant bij jullie helemaal niet op 1, 2  en 3 staat dan is dat in ieder geval gelukt.  

 

Ik heb een paar pagina's eerder al aangegeven dat het niet kunnen terugbetalen sowieso niets met privacy-aangelegenheden te maken heeft, maar alleen op onwil vanuit de NS-organisatie berust.

 

Ik sluit mijn ogen voor zoveel onkunde.  

Goedemiddag! 

Helaas heb ik nog geen nieuwe update! Ik hou het in de gaten

Ik vind het zo vervelend dat ik hier nog steeds geen update voor heb… Ik heb net nogmaals een mail erover gestuurd, hopelijk krijg ik dit keer snel een terugkoppeling

Reputatie 7
Badge

Geeft niks, we hebben de tijd :joy::rofl:

Nog steeds updateloos, zelfs na een paar dagen vrij van mijn kant :(

Misschien een idee om dit topic een keer te escaleren intern?  Want blijkbaar wordt er op mails vanuit de moderators geen antwoord gegeven.

Reputatie 7

Misschien wil het bedrijf wel helemaal niet antwoorden omdat men weet dat men in deze fout is geweest?

Reputatie 7
Badge +3

Als er al een keer een antwoord op komt weten degene die ongemerkt de dupe waren van deze fout al niet eens dat ze die dag hadden gereisd . 

Niks persoonlijks  Sanne, maar ik vind deze afloop bijzonder sneu en eigenlijk onvoorstelbaar. 

Daarnaast is het voor een anonieme kaart al helemaal niet mogelijk. 

Wat is er precies niet mogelijk ? Technisch, of GDPR?

Dat ben ik voor je aan het uitzoeken! Ik had je vraag hiernaar namelijk gezien en dit heb ik bij de specialisten voor je uitgevraagd! :)

Ik wist oprecht niet eens meer wat nu nog de openstaande vraag was. Maar even naar de laatste pagina slepen op deze manier. 

Niks persoonlijks  Sanne, maar ik vind deze afloop bijzonder sneu en eigenlijk onvoorstelbaar. 

Niet alleen onvoorstelbaar maar ook onaanvaardbaar. 

Ik zal in ieder geval de laatste zijn om een van jullie hier persoonlijk op aan te kijken Erryt, je kent me hopelijk langer dan vandaag, maar krijg wel de kriebels van de antwoorden die vanuit de organisatie komen. Ben erg benieuwd naar inhoudelijke onderbouwing. 

Misschien even bellen met de NS @Henk_NL 030 751 5155. :telephone_receiver::thinking:

Ik begrijp jullie voor de volle 100% en ik word er zelf ook verdrietig van dat ik nog steeds geen definitief antwoord heb. Ik heb er nog een laatste maal een e-mail achteraan gestuurd en ik hoop dit keer echt een antwoord te ontvangen, anders ga ik op zoek naar een andere oplossing. 

Reputatie 7

Als medewerker van een bedrijf ben je ook een interne klant van je eigen bedrijf. Het lukt jullie in de verste verte al niet om de externe klant op 1, 2 en 3 te zetten. Zeker als ik dit topic lees waarbij klanten dus door jullie gewoon zijn opgelicht. 

 

Met de moderators als interne klant wordt ook voortdurend een loopje genomen. Fijn bedrijf is d conclusie dan 

en ik word er zelf ook verdrietig van

Ik heb NS uiteindelijk altijd een plezierige organisatie gevonden, verdriet is niet de juiste emotie wat mij betreft. Ik vind het alleen verbazingwekkend dat het zo lang zo stil blijft. Ik ben vanuit mijn invalshoek nieuwsgierig naar de details, je hebt vast wel door dat het mij ook geen helemaal onbekend systeem is :)

Reputatie 7

en ik word er zelf ook verdrietig van

Ik heb NS uiteindelijk altijd een plezierige organisatie gevonden, verdriet is niet de juiste emotie wat mij betreft. Ik vind het alleen verbazingwekkend dat het zo lang zo stil blijft. Ik ben vanuit mijn invalshoek nieuwsgierig naar de details, je hebt vast wel door dat het mij ook geen helemaal onbekend systeem is :)

Enige reactie blijft inmiddels ook uit. NS wil dit blijkbaar dit topic onder de mat vegen

Sanne pakt dit binnenkort weer op! Excuus voor de vertraging.

Reputatie 4

Goh. Dot topic duurt maar voort…

Wie binnen de organisatie is verantwoordelijk voor het forum. Kan hij/zij haar biezen pakken en iets ander gaan doen...

De traagheid komt door de logheid van NS, het enige wat wel snel gaat is het inschakelen van een incassobureau en of het versturen van onjuiste facturen.

Reputatie 7

Binnenkort vieren we een verjaardag met dit topic. Bijzonder treurig dat NS al bijna één jaar lang niets anders weet te melden: Wij zijn er nog mee bezig.

 

Ben er inmiddels wel achter dat dit veelvuldig voorkomt op dit forum. 

NS wil dit blijkbaar dit topic onder de mat vegen

Misschien flauw om te zeggen, maar uiteindelijk lukt het ook zelfs! Sanne praat ogenschijnlijk tegen een muur, en daar lijkt het op te gaan houden.

Ik heb het op een andere manier voor jullie uitgezet vandaag. Aankomend weekend ben ik beide dagen hier aanwezig en dan hoop ik jullie eindelijk van de welverdiende update te voorzien! 

Reputatie 7

Helaas het is wederom mislukt Sanne. Ik las net een bericht van Stijn over de kosten van andere vervoerders bij een traject vrij abonnement. Hier zijn jullie ook al 3 jaar mee bezig. Stemt mij heel droef zoveel onkunde.

Reageer