vraag

Foute programmering mobiele incheck zuil

  • 23 augustus 2020
  • 164 reacties
  • 6213 Bekeken

Beste,

Bij het controleren van de nota zag ik tot mijn verbazing dat mijn zoon die normaal van Geldermalsen naar Culemborg reist nu ineens spontaan van Ermelo naar Culemborg heeft gereisd. Smiddag's retour. Dit is onmogelijk omdat mijn zoon (16) niet over alternatief vervoer beschikt om in Ermelo (en waarom) zijn reis te starten. Navraag levert op dat dit een dag was waarbij (vanwege spoorwerzaamheden ) ingecheckt moest worden bij een mobiele zuil. Ik neem aan een programmeerfout in de zuil.

Ik heb nog even een paar weken gewacht omdat ik van NS zou verwachten dat deze fout bij een eerste melding (ik ben ongetwijfeld niet de eerste) zelf hersteld zou worden. Tot op heden heb ik echter geen enkel bericht ontvangen. 

Ik stel voor dat NS in ieder geval de verkeerde geregistreerde reis bij mij per ommegaande corrigeer. Zeker zo belangrijk vind ik dat de andere reizigers (die misschien nog niet zo naar hun rekening hebben gekeken) ook de fout gecorrigeerd krijgen. En ja, hier zie ik graag enige bewijsvoering voor. Gezien de creativiteit van NS vind ze hier vast wel een oplossing voor. 

 

Met groet,

Frank


164 reacties

Helaas heb ik nog geen nieuwe update ontvangen. Het lastige is dat ik en de collega met wie ik bezig ben om dit uit te zoeken, andere dagen draaien. Ivm met mijn stage ben ik doordeweeks namelijk niet beschikbaar en deze collega is er dan wel. Ik hoop hem deze week alsnog te bereiken om jullie van een update te kunnen voorzien, want dit topic loopt natuurlijk al heel erg lang. 

Nee dat is helemaal niet lastig. Dan had je dit topic al lang geleden aan één van je collega's moeten overdragen die wel doordeweeks beschikbaar is. 

Helaas nog niets nieuws! Ik hou mijn ogen open! 

Helaas, nog niks. Ik heb er nogmaals een bericht achteraan gestuurd! Hopelijk hoor ik snel iets terug! 

Ik vind dit topic compleet lachwekkend aan het worden. Jullie hebben aan het begin gesteld dat jullie hier compleet niets mee gingen doen en dat houden jullie nu al 7 maanden vol middels wekelijkse updates. Als jullie middels dit topic duidelijk willen maken dat de klant bij jullie helemaal niet op 1, 2  en 3 staat dan is dat in ieder geval gelukt.  

 

Ik heb een paar pagina's eerder al aangegeven dat het niet kunnen terugbetalen sowieso niets met privacy-aangelegenheden te maken heeft, maar alleen op onwil vanuit de NS-organisatie berust.

 

Ik sluit mijn ogen voor zoveel onkunde.  

Goedemiddag! 

Helaas heb ik nog geen nieuwe update! Ik hou het in de gaten

Ik vind het zo vervelend dat ik hier nog steeds geen update voor heb… Ik heb net nogmaals een mail erover gestuurd, hopelijk krijg ik dit keer snel een terugkoppeling

Reputatie 6

Geeft niks, we hebben de tijd :joy::rofl:

Nog steeds updateloos, zelfs na een paar dagen vrij van mijn kant :(

Misschien een idee om dit topic een keer te escaleren intern?  Want blijkbaar wordt er op mails vanuit de moderators geen antwoord gegeven.

Reputatie 2

Misschien wil het bedrijf wel helemaal niet antwoorden omdat men weet dat men in deze fout is geweest?

Reputatie 7
Badge +3

Als er al een keer een antwoord op komt weten degene die ongemerkt de dupe waren van deze fout al niet eens dat ze die dag hadden gereisd . 

Niks persoonlijks  Sanne, maar ik vind deze afloop bijzonder sneu en eigenlijk onvoorstelbaar. 

Daarnaast is het voor een anonieme kaart al helemaal niet mogelijk. 

Wat is er precies niet mogelijk ? Technisch, of GDPR?

Dat ben ik voor je aan het uitzoeken! Ik had je vraag hiernaar namelijk gezien en dit heb ik bij de specialisten voor je uitgevraagd! :)

Ik wist oprecht niet eens meer wat nu nog de openstaande vraag was. Maar even naar de laatste pagina slepen op deze manier. 

Reputatie 6

Niks persoonlijks  Sanne, maar ik vind deze afloop bijzonder sneu en eigenlijk onvoorstelbaar. 

Niet alleen onvoorstelbaar maar ook onaanvaardbaar. 

Reageer